Chystáte sa piecť veľkonočného barančeka? Vyvarujte sa týmto štyrom pekárskym chybám
Na veľkonočnom stole má svoje čestné miesto. Pečený baranček je nielen symbolom sviatkov, ale aj kulinárskou výzvou.
Na veľkonočnom stole má svoje čestné miesto. Pečený baranček je nielen symbolom sviatkov, ale aj kulinárskou výzvou.
Tieto recepty zvládnu aj začiatočníci.
Už viete, čo svojej polovičke darujete 14. februára? Máme pre vás tip.
Očarte svoju polovičku!
Pripravte si Red Velvet roládu podľa skúsenej cukrárky.
Okamih víťazstva si Pali zapamätá navždy. Na súťaž si zaspomínal v relácii Dámsky klub.
Finalista štvrtej série šou Pečie celé Slovensko, Martin, síce nezískal titul majstra pekára, no vyhral niečo omnoho cennejšie.
Nádhernú kvetinovú róbu mala z dielne dizajnérky Jany Pištejovej.
Máte už dosť klasického zemiakového šalátu? Skúste teraz tento hit so zelerom!
Pripravte si sviatočný dezert podľa víťaza šou Pečie celé Slovensko.