Brownie korpus: Rúru predhrejeme na 175 °C a formy vystelieme papierom na pečenie (5 × 20 cm). Čokoládu a maslo rozpustíme nad parou alebo v mikrovlnke a necháme vychladnúť. Múku, kakao a soľ zmiešame v miske. Vajcia, cukor a vanilku šľaháme nad parou, kým sa cukor nerozpustí a zmes nezosvetlie (cca 10 minút). Potom pomaly prilievame rozpustenú čokoládu s maslom a nakoniec zapracujeme suché suroviny. Pečieme 30–35 minút. Po upečení necháme úplne vychladnúť.
Hroznový vklad: Hrozno varíme asi 5 minút, potom ho popučíme a varíme ešte 10 minút. Zmes rozmixujeme tyčovým mixérom, pridáme citrónovú šťavu, cukor s pektínom a varíme 2–3 minúty. Želatínu necháme napučať vo vode, primiešame do horúcej zmesi, nalejeme do foriem a zamrazíme.
Krém z arašidového masla: Maslo, arašidové maslo, cukor, vanilku a soľ vyšľaháme do hladkého krému. Pomaly pridáme mlieko a premiešame.
Karamelizované arašidy: Arašidy s cukrom a vodou varíme na panvici, kým sa obalia karamelom a získajú zlatistú farbu. Dochutíme morskou soľou.
Ganache: Maslo a čokoládu rozpustíme spolu a premiešame dohladka. Použijeme na potretie torty pred chladením.
Velvet sprej: Kakaové maslo a čokoládu rozpustíme na 40 °C, pridáme farbu a nalejeme do striekacej pištole. Nastriekame na vychladenú tortu, aby vznikol zamatový efekt.
Čoko poleva: Všetky suroviny roztopíme nad parou na cca 30 °C. Zafarbíme jedlými farbami podľa želania a použijeme na cake popsy.
Skladanie torty: Korpusy striedavo plníme krémom, hroznovým vkladom a karamelizovanými arašidmi (celkom 4 vrstvy). Nakoniec potrieme ganache a dáme vychladiť. Po stuhnutí nastriekame velvet sprej. Z odrezkov pripravíme cake popsy ako planéty, ktoré dozdobíme čoko polevou. Tortu ozdobíme fondánovou postavičkou chlapca v kostýme raka, planétami a svetielkami v tvare súhvezdia.
Brownie korpus: Rúru predhrejeme na 175 °C a formy vystelieme papierom na pečenie (5 × 20 cm). Čokoládu a maslo rozpustíme nad parou alebo v mikrovlnke a necháme vychladnúť. Múku, kakao a soľ zmiešame v miske. Vajcia, cukor a vanilku šľaháme nad parou, kým sa cukor nerozpustí a zmes nezosvetlie (cca 10 minút). Potom pomaly prilievame rozpustenú čokoládu s maslom a nakoniec zapracujeme suché suroviny. Pečieme 30–35 minút. Po upečení necháme úplne vychladnúť.
Hroznový vklad: Hrozno varíme asi 5 minút, potom ho popučíme a varíme ešte 10 minút. Zmes rozmixujeme tyčovým mixérom, pridáme citrónovú šťavu, cukor s pektínom a varíme 2–3 minúty. Želatínu necháme napučať vo vode, primiešame do horúcej zmesi, nalejeme do foriem a zamrazíme.
Krém z arašidového masla: Maslo, arašidové maslo, cukor, vanilku a soľ vyšľaháme do hladkého krému. Pomaly pridáme mlieko a premiešame.
Karamelizované arašidy: Arašidy s cukrom a vodou varíme na panvici, kým sa obalia karamelom a získajú zlatistú farbu. Dochutíme morskou soľou.
Ganache: Maslo a čokoládu rozpustíme spolu a premiešame dohladka. Použijeme na potretie torty pred chladením.
Velvet sprej: Kakaové maslo a čokoládu rozpustíme na 40 °C, pridáme farbu a nalejeme do striekacej pištole. Nastriekame na vychladenú tortu, aby vznikol zamatový efekt.
Čoko poleva: Všetky suroviny roztopíme nad parou na cca 30 °C. Zafarbíme jedlými farbami podľa želania a použijeme na cake popsy.
Skladanie torty: Korpusy striedavo plníme krémom, hroznovým vkladom a karamelizovanými arašidmi (celkom 4 vrstvy). Nakoniec potrieme ganache a dáme vychladiť. Po stuhnutí nastriekame velvet sprej. Z odrezkov pripravíme cake popsy ako planéty, ktoré dozdobíme čoko polevou. Tortu ozdobíme fondánovou postavičkou chlapca v kostýme raka, planétami a svetielkami v tvare súhvezdia.