Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Ako strávili leto porotkyne Pečie celé Slovensko? Petra sa pochválila sliepkami, Jožka si užívala Tatry

Vedeli ste, že Petra Tóthová sa stará už aj o sliepočky?

Ako strávili leto porotkyne Pečie celé Slovensko? Petra sa pochválila sliepkami, Jožka si užívala Tatry Zdroj: STVR

Leto sa pomaličky chýli ku koncu a to znamená, že už čoskoro sa na obrazovky vráti obľúbená šou Pečie celé Slovensko. Tá sa už v nedeľu 5. októbra o 20.30 vracia na Jednotku s premiérovou piatou sériou.

Okrem moderátorov Juraja Baču a Milana Zimnýkovala, porotkýň Jozefíny Zaukolcovej a Petry Tóthovej sa diváci môžu tešiť na nových dvanásť vynikajúcich amatérskych pekárok a pekárov.

Tucet šikovných súťažiacich čaká počas 12 týždňov až 36 pekárskych a cukrárskych výziev. V každej epizóde budú aj tento rok pripravovať 3 recepty v rámci osobnej, technickej a kreatívnej výzvy.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku

Ešte predtým, ako sa naplno vrhneme do sladkého ošiaľu, zaspomínajme si na pohodové letné dni, ktoré si porotkyne užívali naplno.

Petra Tóthová si počas leta užívala voľné dni na dovolenke v Taliansku, ale aj v záhrade, ktorá sa na jar rozrástla o kurník so sliepočkami. Cukrárka sa v auguste pochválila aj prvými vlastnými vajíčkami, ktoré ihneď zužitkovala v kuchyni.

Jožka Zaukolcová trávila leto predovšetkým v spoločnosti manžela, s ktorým si užívali nádhernú Sardíniu. Biely piesok a tyrkysovo modré more im obom vyrazili dych. Okrem dovolenky pri mori si dvojica dopriala aj spoločný čas vo Vysokých Tatrách.

„More, slnko, pohoda a oddych. Čas dovoleniek, kedy je priestor spoznať niečo nové, niečo nové zažiť a ochutnať. Tento rok sme si s manželom naozaj dopriali. Sardínia, krásne miesta, kryštálovo čisté more, nádherný piesok, svieži vzduch, výborné jedlo a nádherné výhľady,“ nešetrila chválou a nadšením porotkyňa Jožka.

Všetky informácie o pripravovanej šou nájdu diváci aj na webe www.pecieceleslovensko.sk a na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

25 50 75 90