Veľkou lyžicou (Horčica)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

V epizóde o horčici prevetráme klasickú receptúru na jej domácu verziu. V Liptovskom Mikuláši sa Octavia naučí, ako zo zrnka vzniká klasická slovenská horčica. No a Šarkan sa zasa zameria na rastlinu ako takú a z malých horčičných výhonkov sa naučí robiť pesto, ktoré najlepšie chutí s cestovinou.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Nedeľa 27.04. 18:15 Repríza
  • Piatok 2.05. 13:50 Repríza
  • Nedeľa 4.05. 18:20 Repríza
  • Nedeľa 11.05. 18:20 Repríza