Veľkou lyžicou (Plody zo skleníka)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Šarkan unesie z Bratislavy dvoch šéfkuchárov do krásneho mesta Levice. Tam sa kedysi pestovala ryža, no dnes jazerá okupujú kapry a neďaleké skleníky paradajky. Naučíme sa, ako paradajky môžu rásť bez zeme a chutiť famózne. Vďaka jednému krásnemu ľudského príbehu spozná Octavia aj fóliovníky na biofarme v Gbeloch. Vrchol jednoduchosti a dokonalosti ukážu kuchári Martin Korbelič a Tomáš Sika v receptoch z paradajok, ktorými chce Šarkan vítať všetky štátne delegácie.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 2.05. 13:50 Repríza
  • Nedeľa 4.05. 18:20 Repríza
  • Nedeľa 11.05. 18:20 Repríza
  • Nedeľa 18.05. 18:15 Repríza