Šarkan si konečne založí svoj prvý kvások. Samozrejme, vďaka pekárke Naty Žúrekovej, ktorá urobí kváskovú pizzu na grile v Marianke. Príde aj biológ Peter Wetzler, ktorý vytvoril mapu kvalitných pestovateľov a chovateľov a deti na školách učí pozitívnemu vzťahu k potravinám. Dokonalú pekáreň sme našli v Šamoríne, ale nič by sme neupiekli bez dobrej múky, na ktorej výrobu sa pozrela Octavia.
Veľkou lyžicou (Kváskovanie)
Nedeľa 21.04.2024 18:15
Vhodné pre všetkých
Skryté titulky
Audio komentár
HD
Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Archív - zvoľte dátum
Reláciu najbližšie vysielame
- Piatok 1.08. 04:50 Repríza
- Nedeľa 3.08. 18:15 Repríza
- Piatok 8.08. 04:45 Repríza
- Nedeľa 10.08. 18:15 Repríza
- Piatok 15.08. 04:50 Repríza
- Nedeľa 17.08. 18:15 Repríza