Žĺtky vymiešame s 375 g kryštálového cukru, 10 PL horúcej vody, vanilínovým cukrom a šťavou z citrónov do peny. Potom pridáme sneh z bielok, ktorý sme vyšľahali so zvyšným cukrom. Nakoniec primiešame múku s práškom do pečiva. Nalejeme do foriem vystlaných papierom na pečenie a pečieme pri teplote 150°C 10 minút, potom znížime teplotu na 120°C a pečieme ešte cca 50 minút.
Medzitým si v smotane, do ktorej sme pridali ochucovaciu pastu, roztopíme bielu čokoládu a necháme vychladnúť.
Po vychladnutí smotanu s čokoládou vyšľaháme do krému a spojíme s mascarpone.
Vychladnuté korpusy rozrežeme a naplníme krémom, na ktorý poukladáme čučoriedky.
Časť naplnených korpusov vytvarujeme do tvaru krabice, druhú časť do tvaru tenisky. Jednotlivé diely vystužíme. Z orezaných častí a masla vymiešame zmes, ktorou obtrieme celú tortu a necháme ju zachladiť.
Stuhnutú tortu potiahneme rozvaľkanou poťahovou hmotou a poskladáme.
Žĺtky vymiešame s 375 g kryštálového cukru, 10 PL horúcej vody, vanilínovým cukrom a šťavou z citrónov do peny. Potom pridáme sneh z bielok, ktorý sme vyšľahali so zvyšným cukrom. Nakoniec primiešame múku s práškom do pečiva. Nalejeme do foriem vystlaných papierom na pečenie a pečieme pri teplote 150°C 10 minút, potom znížime teplotu na 120°C a pečieme ešte cca 50 minút.
Medzitým si v smotane, do ktorej sme pridali ochucovaciu pastu, roztopíme bielu čokoládu a necháme vychladnúť.
Po vychladnutí smotanu s čokoládou vyšľaháme do krému a spojíme s mascarpone.
Vychladnuté korpusy rozrežeme a naplníme krémom, na ktorý poukladáme čučoriedky.
Časť naplnených korpusov vytvarujeme do tvaru krabice, druhú časť do tvaru tenisky. Jednotlivé diely vystužíme. Z orezaných častí a masla vymiešame zmes, ktorou obtrieme celú tortu a necháme ju zachladiť.
Stuhnutú tortu potiahneme rozvaľkanou poťahovou hmotou a poskladáme.