Bielko, múky, cukor, vajcia a maslo spolu vymiešame do peny. Vyšľaháme si sneh z bielkov a cukru a spolu zmiešame do jednej hmoty. Vylejeme na plech vystlaným papierom na pečenie a pečieme pri 190 stupňov asi 15 min.
Pripravíme si mousse – 100 ml šľahačky privedieme do varu a pridáme bielu čokoládu a rozpustíme. Necháme trocha vychladnúť
Želatínu namočíme do studenej vody, na 5 – 10 min. želatínu rozpustíme a pridáme do čokolády. Smotanu vyšľaháme a postupne pridávame zmes čokolády so želatínou
Zmesou na mousse plníme formu, a vkladáme vykrojené cesto a zmrznutú vložku do moussu. (čerešne, griotka, cukor, agar)
Dáme zmrznúť
Po vytiahnutí polievame rôznymi polevami a zdobíme
Žĺtka s cukrom vyšľaháme, pridáme 100g vriacej smotany, pridáme napučanú želatínu a zamiešame s kokosovým mliekom, a pridáme 100g vyšľahanej šľahačky. Plníme formu a vkladáme zmrznutú ovocnú vložku a korpus. (ovocná vložka sú rozvarené jahody, cukor, bazalka, agar, citr. šťava.)
Zmes na tretie ovocie si pripravíme z upečeného korpusu medového, ktorý si podrvíme a zmiešame so surovinami (na „punčku“), Tvarujeme ovocie a balíme do poťahovej hmoty a striekame airbrushom na požadovanú farbu
Upečieme si ešte tartové cesto, na ktoré budeme klásť pripravené ovocie, kde zmiešame suroviny a vykrajujeme požadovaný tvar a pečieme asi 15 min. pri teplote 180 stupňov
Modelovací cukor si dáme do hrnca roztopiť, pridáme čiernu farbu a práškovú zlatu farbu premiešame a vylejeme do obdĺžnikovej formy a necháme stuhnúť
Bielko, múky, cukor, vajcia a maslo spolu vymiešame do peny. Vyšľaháme si sneh z bielkov a cukru a spolu zmiešame do jednej hmoty. Vylejeme na plech vystlaným papierom na pečenie a pečieme pri 190 stupňov asi 15 min.
Pripravíme si mousse – 100 ml šľahačky privedieme do varu a pridáme bielu čokoládu a rozpustíme. Necháme trocha vychladnúť
Želatínu namočíme do studenej vody, na 5 – 10 min. želatínu rozpustíme a pridáme do čokolády. Smotanu vyšľaháme a postupne pridávame zmes čokolády so želatínou
Zmesou na mousse plníme formu, a vkladáme vykrojené cesto a zmrznutú vložku do moussu. (čerešne, griotka, cukor, agar)
Dáme zmrznúť
Po vytiahnutí polievame rôznymi polevami a zdobíme
Žĺtka s cukrom vyšľaháme, pridáme 100g vriacej smotany, pridáme napučanú želatínu a zamiešame s kokosovým mliekom, a pridáme 100g vyšľahanej šľahačky. Plníme formu a vkladáme zmrznutú ovocnú vložku a korpus. (ovocná vložka sú rozvarené jahody, cukor, bazalka, agar, citr. šťava.)
Zmes na tretie ovocie si pripravíme z upečeného korpusu medového, ktorý si podrvíme a zmiešame so surovinami (na „punčku“), Tvarujeme ovocie a balíme do poťahovej hmoty a striekame airbrushom na požadovanú farbu
Upečieme si ešte tartové cesto, na ktoré budeme klásť pripravené ovocie, kde zmiešame suroviny a vykrajujeme požadovaný tvar a pečieme asi 15 min. pri teplote 180 stupňov
Modelovací cukor si dáme do hrnca roztopiť, pridáme čiernu farbu a práškovú zlatu farbu premiešame a vylejeme do obdĺžnikovej formy a necháme stuhnúť