Práškový cukor a mandľovú múku preosejeme a spojíme so 110 až 120 g bielkov. Hmota musí byť hustá, hladká zmes
Cukor s vodou uvaríme na 118 stupňov – na bublinu
100 g bielkov šľaháme do peny, následne za chodu na pomalšie otáčky po stene misy prilievame uvarený cukrový sirup. Šľaháme pri nižšej rýchlosti do vychladnutia
Našľahaný bielok s cukrom a mandľovo-cukrovou hmotou jemne spojíme
Na papier na pečenie nastriekame hladkou trubičkou malé pusinky, párkrát poklepeme plechom o podložku aby sa z pusiniek uvoľnili veľké vzduchové bublinky. Je možné použiť špáradlo na prepichnutie bubliniek a doladenie tvaru. Necháme 45 minút odstáť a vyschnúť. Pri dotyku prstom nesmie hmota lepiť
Pečieme na 155 stupňoch cca 16 minút
Krém – šľahačku necháme takmer zovrieť a zalejeme ňou nadrobno nasekanú čokoládu. Necháme chvíľu postáť a vymiešame. Dáme do chladničky stuhnúť
Malinová náplň – malinové pyré varíme s cukrom, zredukujeme a na dochutenie pridáme citrónovú šťavu. Necháme v chladničke vychladnúť
Práškový cukor a mandľovú múku preosejeme a spojíme so 110 až 120 g bielkov. Hmota musí byť hustá, hladká zmes
Cukor s vodou uvaríme na 118 stupňov – na bublinu
100 g bielkov šľaháme do peny, následne za chodu na pomalšie otáčky po stene misy prilievame uvarený cukrový sirup. Šľaháme pri nižšej rýchlosti do vychladnutia
Našľahaný bielok s cukrom a mandľovo-cukrovou hmotou jemne spojíme
Na papier na pečenie nastriekame hladkou trubičkou malé pusinky, párkrát poklepeme plechom o podložku aby sa z pusiniek uvoľnili veľké vzduchové bublinky. Je možné použiť špáradlo na prepichnutie bubliniek a doladenie tvaru. Necháme 45 minút odstáť a vyschnúť. Pri dotyku prstom nesmie hmota lepiť
Pečieme na 155 stupňoch cca 16 minút
Krém – šľahačku necháme takmer zovrieť a zalejeme ňou nadrobno nasekanú čokoládu. Necháme chvíľu postáť a vymiešame. Dáme do chladničky stuhnúť
Malinová náplň – malinové pyré varíme s cukrom, zredukujeme a na dochutenie pridáme citrónovú šťavu. Necháme v chladničke vychladnúť