10-15 minút šľaháme vajcia s cukrom do hustej peny
postupne pridáme olej a ručne zľahka primiešame preosiatu zmes hladkej muky, kakaa a štipky soli.
Pečieme na 155 stupňoch 45-50 minút.
Krém - bielka varíme nad parou s cukrom na teplotu 70 stupňov, potom šľaháme do vychladnutia a postupne pridáme zmäknuté, na kocky nakrájane maslo a vanilkový extrakt
Puding -z cukru urobíme karamel, do ktorého vsypeme višne a nalejeme pyré, chvíľku povaríme, kým sa karamel znovu nerozpusti a neredukuje tekutina. Potom vmiešame domáci puding. Necháme prevariť a následne vychladnúť
Na ozdobu použijeme časť krému, ktorý si ofarbíme potravinárskymi farbami. Z krému tvoríme kvety cukrárskou špičkou
10-15 minút šľaháme vajcia s cukrom do hustej peny
postupne pridáme olej a ručne zľahka primiešame preosiatu zmes hladkej muky, kakaa a štipky soli.
Pečieme na 155 stupňoch 45-50 minút.
Krém - bielka varíme nad parou s cukrom na teplotu 70 stupňov, potom šľaháme do vychladnutia a postupne pridáme zmäknuté, na kocky nakrájane maslo a vanilkový extrakt
Puding -z cukru urobíme karamel, do ktorého vsypeme višne a nalejeme pyré, chvíľku povaríme, kým sa karamel znovu nerozpusti a neredukuje tekutina. Potom vmiešame domáci puding. Necháme prevariť a následne vychladnúť
Na ozdobu použijeme časť krému, ktorý si ofarbíme potravinárskymi farbami. Z krému tvoríme kvety cukrárskou špičkou