Korpus Red Velvet – najprv preosejeme múku, kakao, soľ a kypriaci prášok a premiešame. Cmar zmiešame s vanilkovým extraktom a potravinárskou farbou
Vymiešame maslo s cukrom do peny, pridáme vajíčka (vždy po 1 kuse, ktorý zapracujeme). Primiešame postupne múku a cmarovú zmes na striedačku. Nakoniec prilejeme ocot v ktorom sme rozpustili sódu. Už len krátko premiešame a naplníme štvorcovú a okrúhlu formu. Do okrúhlej stačí dať len menšiu časť cesta. Pečieme na 170 stupňoch cca 35 minút
Krém – z mlieka, cukru, zlatého klasu a vanilkového extraktu uvaríme hustú kašu. Po vychladnutí primiešame maslo
Štvorcový korpus rozrežeme a naplníme krémom. Potiahnem ho čiernou poťahovacou hmotou. Z okrúhleho korpusu vyrežeme lebku, potiahneme bielou poťahovacou hmotou a ozdobíme v štýle Dia de Muertos
Lebku dofarbíme jedlými fixkami a kvety urobíme z farebnej modelovacej hmoty. Lebku položíme na čierny korpus, ktorý ešte dozdobíme farebnými ornamentami
Korpus Red Velvet – najprv preosejeme múku, kakao, soľ a kypriaci prášok a premiešame. Cmar zmiešame s vanilkovým extraktom a potravinárskou farbou
Vymiešame maslo s cukrom do peny, pridáme vajíčka (vždy po 1 kuse, ktorý zapracujeme). Primiešame postupne múku a cmarovú zmes na striedačku. Nakoniec prilejeme ocot v ktorom sme rozpustili sódu. Už len krátko premiešame a naplníme štvorcovú a okrúhlu formu. Do okrúhlej stačí dať len menšiu časť cesta. Pečieme na 170 stupňoch cca 35 minút
Krém – z mlieka, cukru, zlatého klasu a vanilkového extraktu uvaríme hustú kašu. Po vychladnutí primiešame maslo
Štvorcový korpus rozrežeme a naplníme krémom. Potiahnem ho čiernou poťahovacou hmotou. Z okrúhleho korpusu vyrežeme lebku, potiahneme bielou poťahovacou hmotou a ozdobíme v štýle Dia de Muertos
Lebku dofarbíme jedlými fixkami a kvety urobíme z farebnej modelovacej hmoty. Lebku položíme na čierny korpus, ktorý ešte dozdobíme farebnými ornamentami