3. poschodie - bielka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme žĺtka, obidve múky s PDP a vylejeme do vymastenej formy s priemerom 16 cm a upečieme pri teplote 180 °C asi 25 min
Plnka - cream cheese vymiešame so šľahačkou, cukrom a vanilkovým cukrom, do toho zašľaháme 150 g mangového pyré
2. poschodie - zmiešame preosiatu múku s práškom do pečiva a soľou. Maslo s cukrom vyšľaháme do peny, pridáme citrónovú kôru, po jednom zapracujeme vajíčka a nakoniec bazový sirup. Na záver ručne vmiešame múčnu zmes. Vylejeme do foriem a pečieme na 170 °C asi 25 min
Citrónový krém - všetky suroviny dáme do hrnca a uvaríme hustý krém, ktorý prepasírujeme cez sitko a necháme vychladiť
Citrónový maslový krém - maslo šľaháme do peny, pridáme práškový cukor, potom kôru a nakoniec veľmi pomaly zašľaháme šťavu z citrónov
1.poschodie - bielka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme žĺtka, múku s PDP a vylejeme do vymastených foriem s priemerom 24 cm. Pečieme pri teplote 180 °C približne 25 min. Na plnenie použijeme citrónový krém a maslový krém. Korpusy navlhčíme bazovým sirupom
Swiss meringue - bielka s cukrom zahrejeme vo vodnom kúpeli na teplotu cca 70 °C, potom šľaháme do peny až do vychladnutia a postupne zapracujeme maslo. Krémom obtrieme všetky tri poschodia
3. poschodie - bielka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme žĺtka, obidve múky s PDP a vylejeme do vymastenej formy s priemerom 16 cm a upečieme pri teplote 180 °C asi 25 min
Plnka - cream cheese vymiešame so šľahačkou, cukrom a vanilkovým cukrom, do toho zašľaháme 150 g mangového pyré
2. poschodie - zmiešame preosiatu múku s práškom do pečiva a soľou. Maslo s cukrom vyšľaháme do peny, pridáme citrónovú kôru, po jednom zapracujeme vajíčka a nakoniec bazový sirup. Na záver ručne vmiešame múčnu zmes. Vylejeme do foriem a pečieme na 170 °C asi 25 min
Citrónový krém - všetky suroviny dáme do hrnca a uvaríme hustý krém, ktorý prepasírujeme cez sitko a necháme vychladiť
Citrónový maslový krém - maslo šľaháme do peny, pridáme práškový cukor, potom kôru a nakoniec veľmi pomaly zašľaháme šťavu z citrónov
1.poschodie - bielka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme žĺtka, múku s PDP a vylejeme do vymastených foriem s priemerom 24 cm. Pečieme pri teplote 180 °C približne 25 min. Na plnenie použijeme citrónový krém a maslový krém. Korpusy navlhčíme bazovým sirupom
Swiss meringue - bielka s cukrom zahrejeme vo vodnom kúpeli na teplotu cca 70 °C, potom šľaháme do peny až do vychladnutia a postupne zapracujeme maslo. Krémom obtrieme všetky tri poschodia