Do robota si nasypeme múky, droždie, cukor, soľ, chlebové korenie, ľanové semiačka, rascu, nasekané gaštany, prilejeme vodu a pivo a pridáme masť. Všetko spolu prepracujeme na hutné cesto
Vytvarujeme bochník a dáme do formy na 30 minút podkysnúť
Zapneme rúru na 220 stupňov, na chlebík vylejeme chrumkavú vrstvu a vložíme do rúry. Pečieme približne 40 minút
Hotový chlebík postriekame vodou a dáme vychladiť na mriežku
Nátierka – gorgonzolu, nivu, maslo a creamcheese si spolu ponorným mixérom vyšľaháme, pridáme sušený cesnak, nasekané orechy a trošku soli
Nátierku natrieme na chlebík pridáme dva plátky hrušky a posypeme orechami. Celé to ešte jemne polejeme medom a zakvapneme balsamicom
Do robota si nasypeme múky, droždie, cukor, soľ, chlebové korenie, ľanové semiačka, rascu, nasekané gaštany, prilejeme vodu a pivo a pridáme masť. Všetko spolu prepracujeme na hutné cesto
Vytvarujeme bochník a dáme do formy na 30 minút podkysnúť
Zapneme rúru na 220 stupňov, na chlebík vylejeme chrumkavú vrstvu a vložíme do rúry. Pečieme približne 40 minút
Hotový chlebík postriekame vodou a dáme vychladiť na mriežku
Nátierka – gorgonzolu, nivu, maslo a creamcheese si spolu ponorným mixérom vyšľaháme, pridáme sušený cesnak, nasekané orechy a trošku soli
Nátierku natrieme na chlebík pridáme dva plátky hrušky a posypeme orechami. Celé to ešte jemne polejeme medom a zakvapneme balsamicom