Rozdelíme bielka od žĺtok. Žĺtka zmiešame s cukrom a postupne pridávame olej a mlieko. Sneh vyšľaháme a odložíme nabok. Do žĺtkovej zmesi postupne pridávame na striedačku sypké suroviny a bielko
Formu vystelieme papierom na pečenie a necháme piecť pri 170 stupňoch na približne 25min. Toto isté spravíme 2krát
Malinový punč - všetky suroviny privedieme do bodu varu a varíme. Potom odstavíme a necháme vychladnúť. Keď náš punč vychladne, cez sitko precedíme a kúsky malín si odložíme nabok od punču
Plnka - v smotane si rozpustíme na nízkom plameni čokoládu. Vyšľaháme žĺtky s cukrom, pridáme múku, škrob, kakao. Do tejto zmesi vylejeme čokoládovú smotanu a dáme variť na strednom plameni. Varíme do zhustnutia, potom odstavíme a necháme úplne vychladnúť. Po vychladnutí vyšľaháme s maslom
Malinový pektín - pyré zohriať na 45°C, pridáme cukor zmiešaný s pektínom. Zohrejeme na 85°C, keď začne pyré vrieť, povaríme cca 30 sekúnd
Na obtiahnutie torty si vyšľaháme maslo izbovej teploty spolu s cukrom minimálne 10 minút. Pridáme cremecheese a prešľaháme na najvyšších otáčkach asi 10 sekúnd, aby sa spojilo, a potom trochu stierkou uhladíme
Korpusy prekrojíme, polejeme punčom, navrstvíme maliny a pridáme plnku, na plnku poukladáme čerstvé maliny. Z izomaltu vytvarujeme oči a zafarbíme
Rozdelíme bielka od žĺtok. Žĺtka zmiešame s cukrom a postupne pridávame olej a mlieko. Sneh vyšľaháme a odložíme nabok. Do žĺtkovej zmesi postupne pridávame na striedačku sypké suroviny a bielko
Formu vystelieme papierom na pečenie a necháme piecť pri 170 stupňoch na približne 25min. Toto isté spravíme 2krát
Malinový punč - všetky suroviny privedieme do bodu varu a varíme. Potom odstavíme a necháme vychladnúť. Keď náš punč vychladne, cez sitko precedíme a kúsky malín si odložíme nabok od punču
Plnka - v smotane si rozpustíme na nízkom plameni čokoládu. Vyšľaháme žĺtky s cukrom, pridáme múku, škrob, kakao. Do tejto zmesi vylejeme čokoládovú smotanu a dáme variť na strednom plameni. Varíme do zhustnutia, potom odstavíme a necháme úplne vychladnúť. Po vychladnutí vyšľaháme s maslom
Malinový pektín - pyré zohriať na 45°C, pridáme cukor zmiešaný s pektínom. Zohrejeme na 85°C, keď začne pyré vrieť, povaríme cca 30 sekúnd
Na obtiahnutie torty si vyšľaháme maslo izbovej teploty spolu s cukrom minimálne 10 minút. Pridáme cremecheese a prešľaháme na najvyšších otáčkach asi 10 sekúnd, aby sa spojilo, a potom trochu stierkou uhladíme
Korpusy prekrojíme, polejeme punčom, navrstvíme maliny a pridáme plnku, na plnku poukladáme čerstvé maliny. Z izomaltu vytvarujeme oči a zafarbíme