Ginový mousse (pena) – do vody dáme napučať želatínu, roztopíme si čokoládu. Šľahačku zohrejeme k varu, na trikrát pridáme k roztopenej čokoláde a premiešame. Pridáme napučanú želatínu a rozmiešame. Pridáme gin a grepovú pastu a ponorným mixérom premixujeme. Prikryjeme fóliou a dáme zachladiť
Grepový curd (krém) – suroviny (okrem masla) zmiešame a zohrievame, kým zmes nezhustne. Pridáme maslo a povaríme do ďalšieho zhustnutia. Vmiešame namočené plátky želatíny a rozmiešame. Necháme vychladnúť
Korpus - bielka vyšľaháme s troškou cukru do tuha. Ostatné suroviny zmiešame a na trikrát pridáme sneh. Premiešame, vylejeme do formy a dáme piecť 12 min na 180 stupňov
Medzitým si pripravíme vykrajovačky a čokoládu na vymazanie formy. Roztopíme bielu čokoládu s kakaovým maslom, rozdelíme na dve časti a prifarbíme jednu časť (polovicu) na ružovo a premixujeme ponorným mixérom. Čokoládu necháme vychladnúť na 28 stupňov
Pripravíme si korunku, ktorú budeme potrebovať na záverečné zdobenie. Z fondanu vyrežeme malú korunku a nechám ju vytvrdnúť.
Upečený korpus necháme vychladnúť, potom ho vykrojíme vykrajovačkami, v ktorých korpus aj necháme. Na neho navrstvíme schladený curd a dáme zamraziť. Do studených foriem nalejeme čokoládu, dáme medzi dva plechy mriežku a rýchlo otočíme, aby zbytok čokolády vytiekol a ostal nám len jemný film. Rovnako to urobíme aj s ružovou čokoládou. Formy dáme do chladu. Primrznuté vykrajovačky vyberieme z formičiek
Vyberieme z chladu mousse a prešľaháme ho. Preložíme do cukrárskeho vrecka a ¾ objemu aplikujeme do silikónových foriem s čokoládou. Do každého otvoru zastrčíme korpus s curdom z vykrajovačky. Zarovnáme, prikryjeme fóliou a dáme primrznúť
Zrkadlová poleva – želatínou dáme napučať, zohrejeme vodu, cukor a kondenzované mlieko na bod 103 stupňov. Horúcou masou zalejeme čokoládu, pridáme kukuričný sirup, premiešame mixérom a necháme vychladnúť na 35 °C. Prifarbíme ružovou farbou. Necháme vychladnúť na cca 30 stupňov
Pripravíme si kocky z formy. Do každej zapichneme špáradlo, aby sa nám lepšie vyberali a po jednej omočíme v poleve. Medzitým si ozdobíme ostatné kocky - airbrushom, kakaovým maslom a zlatom. Všetky kocky poukladáme na podstavce a dozdobíme kvetmi, korunkou a pistáciami. Velur – rozpustíme čokoládu, ktorá zostala po vylievaní kociek na cca 40 stupňoch, postriekame
Ginový mousse (pena) – do vody dáme napučať želatínu, roztopíme si čokoládu. Šľahačku zohrejeme k varu, na trikrát pridáme k roztopenej čokoláde a premiešame. Pridáme napučanú želatínu a rozmiešame. Pridáme gin a grepovú pastu a ponorným mixérom premixujeme. Prikryjeme fóliou a dáme zachladiť
Grepový curd (krém) – suroviny (okrem masla) zmiešame a zohrievame, kým zmes nezhustne. Pridáme maslo a povaríme do ďalšieho zhustnutia. Vmiešame namočené plátky želatíny a rozmiešame. Necháme vychladnúť
Korpus - bielka vyšľaháme s troškou cukru do tuha. Ostatné suroviny zmiešame a na trikrát pridáme sneh. Premiešame, vylejeme do formy a dáme piecť 12 min na 180 stupňov
Medzitým si pripravíme vykrajovačky a čokoládu na vymazanie formy. Roztopíme bielu čokoládu s kakaovým maslom, rozdelíme na dve časti a prifarbíme jednu časť (polovicu) na ružovo a premixujeme ponorným mixérom. Čokoládu necháme vychladnúť na 28 stupňov
Pripravíme si korunku, ktorú budeme potrebovať na záverečné zdobenie. Z fondanu vyrežeme malú korunku a nechám ju vytvrdnúť.
Upečený korpus necháme vychladnúť, potom ho vykrojíme vykrajovačkami, v ktorých korpus aj necháme. Na neho navrstvíme schladený curd a dáme zamraziť. Do studených foriem nalejeme čokoládu, dáme medzi dva plechy mriežku a rýchlo otočíme, aby zbytok čokolády vytiekol a ostal nám len jemný film. Rovnako to urobíme aj s ružovou čokoládou. Formy dáme do chladu. Primrznuté vykrajovačky vyberieme z formičiek
Vyberieme z chladu mousse a prešľaháme ho. Preložíme do cukrárskeho vrecka a ¾ objemu aplikujeme do silikónových foriem s čokoládou. Do každého otvoru zastrčíme korpus s curdom z vykrajovačky. Zarovnáme, prikryjeme fóliou a dáme primrznúť
Zrkadlová poleva – želatínou dáme napučať, zohrejeme vodu, cukor a kondenzované mlieko na bod 103 stupňov. Horúcou masou zalejeme čokoládu, pridáme kukuričný sirup, premiešame mixérom a necháme vychladnúť na 35 °C. Prifarbíme ružovou farbou. Necháme vychladnúť na cca 30 stupňov
Pripravíme si kocky z formy. Do každej zapichneme špáradlo, aby sa nám lepšie vyberali a po jednej omočíme v poleve. Medzitým si ozdobíme ostatné kocky - airbrushom, kakaovým maslom a zlatom. Všetky kocky poukladáme na podstavce a dozdobíme kvetmi, korunkou a pistáciami. Velur – rozpustíme čokoládu, ktorá zostala po vylievaní kociek na cca 40 stupňoch, postriekame