Všetky ingrediencie spolu zmiešame, urobíme vláčne cesto, ktoré necháme cca. 30 minút odležať v chladničke. Potom naplníme formičky a upečieme do zlatista pri teplote 170 stupňov
Plnka - višne s cukrom privedieme do varu , keď zmäknú, pridáme k ním polovičku vína a povaríme 5 minút
Potom ponorným mixérom chvíľku pomixujeme, avšak nie veľmi, aby nám ostali kúsky višní. Pridáme Zlatý klas zmiešaný so zvyšným vínom a uvaríme krém
Necháme vychladiť
Krém - mlieko so smotanou a vanilkovým luskom privedieme do varu, vypneme a necháme prikryté postáť
Medzi tým si vyšľaháme žĺtka s cukrom na penu, pridáme múku a dobre prešľaháme. Z mlieka vyberieme vanilkové lusky a mlieko vlejeme k žĺtkom a prešľaháme
Celú hmotu vrátime do hrnca a uvaríme z nej puding. Uvarený krém odstavíme z ohňa a primiešame maslo. Prelejeme do misky a necháme vychladnúť
Povrch prikryjeme fóliou, aby sa na kréme nevytvorila kožka
Z krému odoberieme štvrtinu a vmiešame do neho roztopenú čokoládu
Ganache - Šľahačkovú smotanu zahrejeme, vložíme do nej bielu čokoládu a necháme rozpustiť
Do vychladených tartaletiek vlejeme višňovú plnku, potom dáme krém a povrch ozdobíme čerstvým ovocím
Tartaletky vrstvíme v poradí - ganache, višňová plnka a patisserie krém. Ozdobíme ovocím
Všetky ingrediencie spolu zmiešame, urobíme vláčne cesto, ktoré necháme cca. 30 minút odležať v chladničke. Potom naplníme formičky a upečieme do zlatista pri teplote 170 stupňov
Plnka - višne s cukrom privedieme do varu , keď zmäknú, pridáme k ním polovičku vína a povaríme 5 minút
Potom ponorným mixérom chvíľku pomixujeme, avšak nie veľmi, aby nám ostali kúsky višní. Pridáme Zlatý klas zmiešaný so zvyšným vínom a uvaríme krém
Necháme vychladiť
Krém - mlieko so smotanou a vanilkovým luskom privedieme do varu, vypneme a necháme prikryté postáť
Medzi tým si vyšľaháme žĺtka s cukrom na penu, pridáme múku a dobre prešľaháme. Z mlieka vyberieme vanilkové lusky a mlieko vlejeme k žĺtkom a prešľaháme
Celú hmotu vrátime do hrnca a uvaríme z nej puding. Uvarený krém odstavíme z ohňa a primiešame maslo. Prelejeme do misky a necháme vychladnúť
Povrch prikryjeme fóliou, aby sa na kréme nevytvorila kožka
Z krému odoberieme štvrtinu a vmiešame do neho roztopenú čokoládu
Ganache - Šľahačkovú smotanu zahrejeme, vložíme do nej bielu čokoládu a necháme rozpustiť
Do vychladených tartaletiek vlejeme višňovú plnku, potom dáme krém a povrch ozdobíme čerstvým ovocím
Tartaletky vrstvíme v poradí - ganache, višňová plnka a patisserie krém. Ozdobíme ovocím