Biela ganache – ohrejeme smotanu a rozpustíme v nej čokoládu a dáme zachladiť
Bielu čokoládu na obter si rozpustíme v miske a necháme vychladnúť na izbovú teplotu
Mousse zo sektu – ohrejeme smotanu a nasypeme do nej želatínu. Keď začne bublať, odstavíme a dáme do šľahača, pridáme čokoládu a vyšľaháme. Potom pridámemlieko, cukor, sekt a premiešame. Nakoniec pridáme mandle. Dáme vytuhnúť
Cesto na korpus – vyšľaháme bielka s cukrom, pridáme mak, múku, kôru z citróna a esenciálny olej, a rozdelíme do ráfikov. Pečieme ich naraz pri teplote 180 stupňov približne 35 minút
Hmotu vylejeme na vymastenú silikónovú podložku a dáme piecť na 160 stupňov na 15 minút
Upečený korpus necháme vychladnúť
Upečené makové korpusy prerežeme na polku, potrieme sirupom, obalíme stužovacou fóliou a založíme ráfik
Potom navrstvíme ganache, ktorú si trošku prešľaháme, dáme stuhnutý mousse, na to navrstvíme čerešňovú plnku, ktorú pripravili zmiešaním cukru, creamcheese, tvarohu, kozieho syra, bielej ganache a čerešňovej pasty
Na krém poukladáme nasekané čerešne. Prikryjeme korpusom, a takto vyskladáme celú tortu. Tortu dáme zachladiť
Ozdoby – srdiečko, na ktoré si nakreslíme jedlou fixou ornamenty, vtáčiky a strom
Nakoniec vyšľaháme maslo, pridáme cukor a čokoládu. Tortu obtrieme krémom a necháme poriadne vychladiť. Nakoniec dozdobíme pripravenými ozdobami
Biela ganache – ohrejeme smotanu a rozpustíme v nej čokoládu a dáme zachladiť
Bielu čokoládu na obter si rozpustíme v miske a necháme vychladnúť na izbovú teplotu
Mousse zo sektu – ohrejeme smotanu a nasypeme do nej želatínu. Keď začne bublať, odstavíme a dáme do šľahača, pridáme čokoládu a vyšľaháme. Potom pridámemlieko, cukor, sekt a premiešame. Nakoniec pridáme mandle. Dáme vytuhnúť
Cesto na korpus – vyšľaháme bielka s cukrom, pridáme mak, múku, kôru z citróna a esenciálny olej, a rozdelíme do ráfikov. Pečieme ich naraz pri teplote 180 stupňov približne 35 minút
Hmotu vylejeme na vymastenú silikónovú podložku a dáme piecť na 160 stupňov na 15 minút
Upečený korpus necháme vychladnúť
Upečené makové korpusy prerežeme na polku, potrieme sirupom, obalíme stužovacou fóliou a založíme ráfik
Potom navrstvíme ganache, ktorú si trošku prešľaháme, dáme stuhnutý mousse, na to navrstvíme čerešňovú plnku, ktorú pripravili zmiešaním cukru, creamcheese, tvarohu, kozieho syra, bielej ganache a čerešňovej pasty
Na krém poukladáme nasekané čerešne. Prikryjeme korpusom, a takto vyskladáme celú tortu. Tortu dáme zachladiť
Ozdoby – srdiečko, na ktoré si nakreslíme jedlou fixou ornamenty, vtáčiky a strom
Nakoniec vyšľaháme maslo, pridáme cukor a čokoládu. Tortu obtrieme krémom a necháme poriadne vychladiť. Nakoniec dozdobíme pripravenými ozdobami