Pripravíme si cesto na kanapky, zmiešaním (vymiesením) všetkých surovín na cesto. Vytvoríme krehké cesto, ktoré odložíme na chvíľu do chladničky.
Vytiahneme vychladené cesto a rozvaľkáme. Vykrajujeme rôzne potrebné tvary a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, pečieme v rozohriatej rúre asi 15 minút pri teplote 180°C
Vyberieme z rúry a necháme vychladnúť
Pečienková plnka - cibuľu ošúpeme, nakrájame na malé kocky a dáme na rozpálený olej speniť pridáme pečienky a orestujeme. Orestované pečienky odstavíme, dochutíme soľou, korením tymianom, pridame maslo a rozmixujeme. Pridáme napučanú želatínu
Vajíčková pena - maslo so žĺtkami vyšľaháme, pridáme soľ, korenie, sardelovú pastu a smotanu a došľaháme
Cviklový kaviár - cviklovú šťavu s agarom privedieme do varu. Do striekačky naberieme cviklovú zmes a do vychladeného oleja pomaly striekame zo striekačky cviklovú zmes a vyrábame malé guličky podobné kaviáru
Pripravíme si cesto na kanapky, zmiešaním (vymiesením) všetkých surovín na cesto. Vytvoríme krehké cesto, ktoré odložíme na chvíľu do chladničky.
Vytiahneme vychladené cesto a rozvaľkáme. Vykrajujeme rôzne potrebné tvary a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, pečieme v rozohriatej rúre asi 15 minút pri teplote 180°C
Vyberieme z rúry a necháme vychladnúť
Pečienková plnka - cibuľu ošúpeme, nakrájame na malé kocky a dáme na rozpálený olej speniť pridáme pečienky a orestujeme. Orestované pečienky odstavíme, dochutíme soľou, korením tymianom, pridame maslo a rozmixujeme. Pridáme napučanú želatínu
Vajíčková pena - maslo so žĺtkami vyšľaháme, pridáme soľ, korenie, sardelovú pastu a smotanu a došľaháme
Cviklový kaviár - cviklovú šťavu s agarom privedieme do varu. Do striekačky naberieme cviklovú zmes a do vychladeného oleja pomaly striekame zo striekačky cviklovú zmes a vyrábame malé guličky podobné kaviáru