Korpus - žĺtka, olej a soľ vyšľaháme, pridáme polohrubú múku, prelisovaný cesnak. V osobitnej nádobe si zo zvyšných šiestich bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý nakoniec vmiešame do žĺtkovej hmoty. Cesto potom rozdelíme na polovicu a do jednej zapracujeme špenát a druhej cviklu vlejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 150 °C po dobu 10-15 minút
Pena z údeného pstruha - pstruha nasekáme na jemno, pridáme citrónovou šťavu, maslo a smotanu, osolíme a všetky ingrediencie dôkladne ušľaháme do peny
Žĺtková pena - z uvarených prepeličích vajíčok vyberieme žĺtka, ktoré zmiešame s maslom a syrmi a horčicou, dochutíme soľou a vymiešame hladkú penu. Preložíme do vrecka s ozdobnou špičkou a naplníme prepeličie vajíčka
Korpus - žĺtka, olej a soľ vyšľaháme, pridáme polohrubú múku, prelisovaný cesnak. V osobitnej nádobe si zo zvyšných šiestich bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý nakoniec vmiešame do žĺtkovej hmoty. Cesto potom rozdelíme na polovicu a do jednej zapracujeme špenát a druhej cviklu vlejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 150 °C po dobu 10-15 minút
Pena z údeného pstruha - pstruha nasekáme na jemno, pridáme citrónovou šťavu, maslo a smotanu, osolíme a všetky ingrediencie dôkladne ušľaháme do peny
Žĺtková pena - z uvarených prepeličích vajíčok vyberieme žĺtka, ktoré zmiešame s maslom a syrmi a horčicou, dochutíme soľou a vymiešame hladkú penu. Preložíme do vrecka s ozdobnou špičkou a naplníme prepeličie vajíčka