Zapneme rúru na 180 °C, plech na pečenie vystelieme papierom
Cesto - múku, maslo, parmezán a soľ dáme do kuchynského robota, spracujeme a pridáme vajce. Vypracované cesto dáme chladiť na 20 – 30 min
Hráškový mousse - sparíme hrášok a rozmixujeme ho s troškou smotany na kašu. Zo zvyšku smotany vyrobíme šľahačku. Hráškovú kašu vmiešame do šľahačky a dochutíme korením. Dáme chladiť
Hľuzovkový mousse - ricottu s hľuzovkovým olejom a troškou nastrúhanej hľuzovky vymiešame, pridáme soľ a korenie. Primiešame trocha šľahačky a dáme chladiť
Vychladené cesto rozdelíme na tri časti. Jednu rozvaľkáme a spravíme 12 mini tartaletiek, dáme piecť. Druhú časť doplníme chia semiačka a vykrojíme 12 sušienok v tvare kruhu. Tretiu časť dofarbíme ube farbivom a vykrojíme 12 ks v tvare listu. Dáme na plech piecť
Dáme piecť 12 parmezánových krúžkov na 5 min, z ktorých po upečení vytvarujeme hniezda
Krevetový mousse - povaríme krevety a rozsekáme ich v procestore. Vyrobíme si majonézu: žĺtok spolu s olejom, soľou, korením a octom začneme mixovať do majonézy. Jemne vmiešame krevety, korenie, soľ, chilli
Koral - všetky ingrediencie zmiešame a dáme smažiť na panvicu
Kaviár - pyré, šťavu a agar povaríme, dáme do striekačky a kvapkáme do studeného oleja, necháme pôsobiť, prepláchneme vodou
Zapneme rúru na 180 °C, plech na pečenie vystelieme papierom
Cesto - múku, maslo, parmezán a soľ dáme do kuchynského robota, spracujeme a pridáme vajce. Vypracované cesto dáme chladiť na 20 – 30 min
Hráškový mousse - sparíme hrášok a rozmixujeme ho s troškou smotany na kašu. Zo zvyšku smotany vyrobíme šľahačku. Hráškovú kašu vmiešame do šľahačky a dochutíme korením. Dáme chladiť
Hľuzovkový mousse - ricottu s hľuzovkovým olejom a troškou nastrúhanej hľuzovky vymiešame, pridáme soľ a korenie. Primiešame trocha šľahačky a dáme chladiť
Vychladené cesto rozdelíme na tri časti. Jednu rozvaľkáme a spravíme 12 mini tartaletiek, dáme piecť. Druhú časť doplníme chia semiačka a vykrojíme 12 sušienok v tvare kruhu. Tretiu časť dofarbíme ube farbivom a vykrojíme 12 ks v tvare listu. Dáme na plech piecť
Dáme piecť 12 parmezánových krúžkov na 5 min, z ktorých po upečení vytvarujeme hniezda
Krevetový mousse - povaríme krevety a rozsekáme ich v procestore. Vyrobíme si majonézu: žĺtok spolu s olejom, soľou, korením a octom začneme mixovať do majonézy. Jemne vmiešame krevety, korenie, soľ, chilli
Koral - všetky ingrediencie zmiešame a dáme smažiť na panvicu
Kaviár - pyré, šťavu a agar povaríme, dáme do striekačky a kvapkáme do studeného oleja, necháme pôsobiť, prepláchneme vodou