Bielka vyšľaháme s polovicou cukru a soľou. Žĺtka vyšľaháme s druhou polovicou cukru. Maslo roztopíme. Múku s práškom do pečiva zmiešame a preosejeme. K žĺtkam primiešame suché ingrediencie, potom maslo a nakoniec jemne zamiešame sneh
Pečieme 40 - 50 min. na 175 stupňov
Krém - všetky suroviny vyšľaháme na tuhý krém
Na jahodové konfi si zmiešame cukor s pektínom. Pyré zohrejeme, pridáme cukor s pektínom a ešte raz zohrejeme. Pridáme citrónovú šťavu
Krém na potretie - bielka s cukrom miešame metličkou nad parou. Keď teplota je 65-70st dáme do misy a vyšľaháme. Pridáme maslo izbovej teploty a vyšľaháme dohladka
Všetky suroviny na jahodovú glazúru zmiešame a natrieme štetcom fondán
Bielka vyšľaháme s polovicou cukru a soľou. Žĺtka vyšľaháme s druhou polovicou cukru. Maslo roztopíme. Múku s práškom do pečiva zmiešame a preosejeme. K žĺtkam primiešame suché ingrediencie, potom maslo a nakoniec jemne zamiešame sneh
Pečieme 40 - 50 min. na 175 stupňov
Krém - všetky suroviny vyšľaháme na tuhý krém
Na jahodové konfi si zmiešame cukor s pektínom. Pyré zohrejeme, pridáme cukor s pektínom a ešte raz zohrejeme. Pridáme citrónovú šťavu
Krém na potretie - bielka s cukrom miešame metličkou nad parou. Keď teplota je 65-70st dáme do misy a vyšľaháme. Pridáme maslo izbovej teploty a vyšľaháme dohladka
Všetky suroviny na jahodovú glazúru zmiešame a natrieme štetcom fondán