Tekvicu hokkaido nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Uvarenú ju rozmixujeme na pyré a necháme vychladnúť
Hlivu nakrájame na menšie kúsky a smažíme ju na panvici s olivovým olejom. Pridáme soľ, korenie, sušený cesnak, sójovú omáčku a restujeme
Plnka - kyslú smotanu, šľahačku, soľ, korenie, sušený cesnak, vegetu a vajcia prešľaháme metličkovým mixérom na hladkú zmes. Syr niva nakrájame na malé kocky
Korpus - navážime si múku, soľ, kyslú smotanu, vajcia a maslo a do zmesi pridáme vychladnuté pyré. Zamiesime nelepivé cesto, rozvaľkáme ho a vyložíme ním formu
Do formy navrstvíme hlivu, čerstvú bazalku a nivu s brusnicami. Všetko zalejeme hotovou smotanovou plnkou
Pečieme v rúre 35 min pri 200 °C. Po upečení dozdobíme pažítkou a bazalkou
Tekvicu hokkaido nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Uvarenú ju rozmixujeme na pyré a necháme vychladnúť
Hlivu nakrájame na menšie kúsky a smažíme ju na panvici s olivovým olejom. Pridáme soľ, korenie, sušený cesnak, sójovú omáčku a restujeme
Plnka - kyslú smotanu, šľahačku, soľ, korenie, sušený cesnak, vegetu a vajcia prešľaháme metličkovým mixérom na hladkú zmes. Syr niva nakrájame na malé kocky
Korpus - navážime si múku, soľ, kyslú smotanu, vajcia a maslo a do zmesi pridáme vychladnuté pyré. Zamiesime nelepivé cesto, rozvaľkáme ho a vyložíme ním formu
Do formy navrstvíme hlivu, čerstvú bazalku a nivu s brusnicami. Všetko zalejeme hotovou smotanovou plnkou
Pečieme v rúre 35 min pri 200 °C. Po upečení dozdobíme pažítkou a bazalkou