300 g bielej čokolády rozpustíme a vylejeme ňou formu na kocky
Cesto – vajíčka, práškový cukor, mleté orechy, hladkú múku a vanilkový extrakt vymiešame do peny, postupne prilievame rozpustené maslo a nakoniec jemne spojíme so snehom vyšľahaným z bielkov a krupicového cukru. Rozotrieme na plech a pečieme pri 175 stupňoch
Želé z čiernych ríbezlí – plátky želatíny namočíme na 10 minút do studenej vody. Pyré s cukrom, rumom a citrónovou šťavou zohrejeme, pridáme vyžmýkanú želatínu a zamiešame
Gaštanová pena – plátky želatíny namočíme do studenej vody na 10 minút. 200 ml šľahačky necháme zovrieť a odstavíme, pridáme kávu. Primiešame vyžmýkané plátky želatíny. Gaštanové pyré vymiešame, prilejeme mierne vychladnutú šľahačku a rozmiešame. Vyšľaháme 500 g šľahačky do polotuha a zľahka primiešame ku gaštanovej zmesi
Zrkadlová poleva – želatínu namočíme do studenej vody na 10 minút. Do hrnca dáme cukor, glukózový sirup a vodu a varíme do rozpustenia. Pridáme salko a vyžmýkanú želatínu. Rozmiešame a vylejeme na nadrobno nasekanú bielu čokoládu. Rozmixujeme tyčovým mixérom, zafarbíme a precedíme cez sitko aby sme odstránili bublinky. Necháme vychladnúť na 32 stupňov a polievame
Zamatový (velúrový) efekt – čokoládu a maslo spolu rozpustíme, zafarbíme a necháme vychladnúť na 40 stupňov. Naplníme predhriatu airbrush pištoľ a striekame zamrazené kocky
Na dozdobenie – zlato, biely fondán, čierne ríbezle
300 g bielej čokolády rozpustíme a vylejeme ňou formu na kocky
Cesto – vajíčka, práškový cukor, mleté orechy, hladkú múku a vanilkový extrakt vymiešame do peny, postupne prilievame rozpustené maslo a nakoniec jemne spojíme so snehom vyšľahaným z bielkov a krupicového cukru. Rozotrieme na plech a pečieme pri 175 stupňoch
Želé z čiernych ríbezlí – plátky želatíny namočíme na 10 minút do studenej vody. Pyré s cukrom, rumom a citrónovou šťavou zohrejeme, pridáme vyžmýkanú želatínu a zamiešame
Gaštanová pena – plátky želatíny namočíme do studenej vody na 10 minút. 200 ml šľahačky necháme zovrieť a odstavíme, pridáme kávu. Primiešame vyžmýkané plátky želatíny. Gaštanové pyré vymiešame, prilejeme mierne vychladnutú šľahačku a rozmiešame. Vyšľaháme 500 g šľahačky do polotuha a zľahka primiešame ku gaštanovej zmesi
Zrkadlová poleva – želatínu namočíme do studenej vody na 10 minút. Do hrnca dáme cukor, glukózový sirup a vodu a varíme do rozpustenia. Pridáme salko a vyžmýkanú želatínu. Rozmiešame a vylejeme na nadrobno nasekanú bielu čokoládu. Rozmixujeme tyčovým mixérom, zafarbíme a precedíme cez sitko aby sme odstránili bublinky. Necháme vychladnúť na 32 stupňov a polievame
Zamatový (velúrový) efekt – čokoládu a maslo spolu rozpustíme, zafarbíme a necháme vychladnúť na 40 stupňov. Naplníme predhriatu airbrush pištoľ a striekame zamrazené kocky
Na dozdobenie – zlato, biely fondán, čierne ríbezle