gélové farby (zelená, modrá, ružová, fialová, oranžová, červená, žltá)
Korpus brownies
380 g hladkej múky
600 g trstinového cukru
200g čierneho kakaa
2cl jedlej sódy
2cl kypriaceho prášku do pečiva
1cl soli
vanilkového extraktu
360 ml mlieka
240 ml horúcej vody
360 ml oleja
4 vajcia
Meringue
275 g kryštálového cukru
88 g vody
5 bielok
Pâte à bombe
520 g kryštálového cukru
220 g vody
15 žĺtok
6 PL espressa
Krém na vrch torty
800 g creme cheese
200 g práškového cukru
280 g masla
Postup
Korpus na planéty - maslo šľaháme cca 10 minút. Pridáme cukor, vyšľaháme. Postupne pridáme vajíčka, múku a mlieko s vanilkovým extraktom. Cesto rozdelíme na 8 častí a zafarbíme. Pečieme v silikónových polguľových formičkách cca 20 min pri 175 °C
Korpus brownies - všetky suché ingrediencie zmiešame. V inej mise zmiešame mokré ingrediencie. Vypracujeme hladké tekuté cesto
Meringue - z cukru a vody uvaríme pri 118 °C sirup. Bielka začneme šľahať pri nízkej rýchlosti a keď sirup začne vrieť zvýšime ju na strednú. Pridáme sirup a šľaháme na tuhý sneh
Pâte à bombe - z cukru a vody uvaríme pri 118 °C sirup. Žĺtka začneme šľahať na strednej rýchlosti keď sirup začne bublať. Pridáme sirup a šľaháme, kým nezdvojnásobí svoj objem
6 PL espressa, necháme vychladnúť a pridáme do krému
Krém - 790 g masla izbovej teploty vyšľaháme do biela, pridáme pâte à bombe, vyšľaháme rýchlo. Pridáme meringue a rýchlo prešľaháme
Krém na vrch torty - maslo vyšľaháme s cukrom. Pridáme creme cheese a vyšľaháme
gélové farby (zelená, modrá, ružová, fialová, oranžová, červená, žltá)
Korpus brownies
380 g hladkej múky
600 g trstinového cukru
200g čierneho kakaa
2cl jedlej sódy
2cl kypriaceho prášku do pečiva
1cl soli
vanilkového extraktu
360 ml mlieka
240 ml horúcej vody
360 ml oleja
4 vajcia
Meringue
275 g kryštálového cukru
88 g vody
5 bielok
Pâte à bombe
520 g kryštálového cukru
220 g vody
15 žĺtok
6 PL espressa
Krém na vrch torty
800 g creme cheese
200 g práškového cukru
280 g masla
Korpus na planéty - maslo šľaháme cca 10 minút. Pridáme cukor, vyšľaháme. Postupne pridáme vajíčka, múku a mlieko s vanilkovým extraktom. Cesto rozdelíme na 8 častí a zafarbíme. Pečieme v silikónových polguľových formičkách cca 20 min pri 175 °C
Korpus brownies - všetky suché ingrediencie zmiešame. V inej mise zmiešame mokré ingrediencie. Vypracujeme hladké tekuté cesto
Meringue - z cukru a vody uvaríme pri 118 °C sirup. Bielka začneme šľahať pri nízkej rýchlosti a keď sirup začne vrieť zvýšime ju na strednú. Pridáme sirup a šľaháme na tuhý sneh
Pâte à bombe - z cukru a vody uvaríme pri 118 °C sirup. Žĺtka začneme šľahať na strednej rýchlosti keď sirup začne bublať. Pridáme sirup a šľaháme, kým nezdvojnásobí svoj objem
6 PL espressa, necháme vychladnúť a pridáme do krému
Krém - 790 g masla izbovej teploty vyšľaháme do biela, pridáme pâte à bombe, vyšľaháme rýchlo. Pridáme meringue a rýchlo prešľaháme
Krém na vrch torty - maslo vyšľaháme s cukrom. Pridáme creme cheese a vyšľaháme