Zapneme rúru na 180 stupňov a nachystáme si tortovú formu na pečenie, vystelieme papierom
Mangové želé – zohrejeme obe pyré s vodou, pridáme agar zmiešaný s cukrom a dáme prevariť. Potom trochu vychladíme a zamiešame napučanú želatínu a naplníme bábovkovú formu a dáme mraziť na cca 1h
Joconde – preosejeme mandľovú múku, pr. cukor a múku. Zapracujeme do múky 2,5 vajec. V zvlášť miske vymiešame bielka dotuha a pomaly pridáme cukor kr., miešame, kým nevznikne krásna meringue. Potom ju zapracujeme do cesta ručne. Keď je cesto homogénne, pridáme roztopené maslo. Cesto rozotrieme na plech v tenkej vrstve a dáme piecť do rúry na cca 8min. Vytiahneme, necháme vychladiť
Malinové coulis – zohrejeme glukózu s pyré na 50 stupňov. Postupne pridávame cukor zmiešaný s pektínom, necháme prevariť. Potom trochu vychladíme a naplníme korpusy. Dáme chladiť
Číre želé – dáme zohriať vodu s cukrom a agarom. Necháme prevariť. Napučanú želatínu vmiešame do horúcej zmesi. Vytiahneme mangové želé a rozkrájame ho podľa jednotlivých oblúkov bábovky
Každý druhý oblúk vložíme naspäť do formy a do medzier doplníme ovocie a zalejeme rozrobenou čírou želatínovou masou. Dáme do šokera
Naplnený a vychladený korpus orežeme na 20cm a vložíme do formy 22cm, vystelieme po obvode fóliou a zalejeme mangovým želé po obvode celej torty. Dáme chladiť
Po vychladení vyklopíme želatínovú bábovku na upečený a vychladený korpus, v strede korpusu vykrojíme dieru podľa bábovky. Doupravujeme okraje. Celú tortu ešte raz potrieme želé, aby bola krásne lesklá
Zapneme rúru na 180 stupňov a nachystáme si tortovú formu na pečenie, vystelieme papierom
Mangové želé – zohrejeme obe pyré s vodou, pridáme agar zmiešaný s cukrom a dáme prevariť. Potom trochu vychladíme a zamiešame napučanú želatínu a naplníme bábovkovú formu a dáme mraziť na cca 1h
Joconde – preosejeme mandľovú múku, pr. cukor a múku. Zapracujeme do múky 2,5 vajec. V zvlášť miske vymiešame bielka dotuha a pomaly pridáme cukor kr., miešame, kým nevznikne krásna meringue. Potom ju zapracujeme do cesta ručne. Keď je cesto homogénne, pridáme roztopené maslo. Cesto rozotrieme na plech v tenkej vrstve a dáme piecť do rúry na cca 8min. Vytiahneme, necháme vychladiť
Malinové coulis – zohrejeme glukózu s pyré na 50 stupňov. Postupne pridávame cukor zmiešaný s pektínom, necháme prevariť. Potom trochu vychladíme a naplníme korpusy. Dáme chladiť
Číre želé – dáme zohriať vodu s cukrom a agarom. Necháme prevariť. Napučanú želatínu vmiešame do horúcej zmesi. Vytiahneme mangové želé a rozkrájame ho podľa jednotlivých oblúkov bábovky
Každý druhý oblúk vložíme naspäť do formy a do medzier doplníme ovocie a zalejeme rozrobenou čírou želatínovou masou. Dáme do šokera
Naplnený a vychladený korpus orežeme na 20cm a vložíme do formy 22cm, vystelieme po obvode fóliou a zalejeme mangovým želé po obvode celej torty. Dáme chladiť
Po vychladení vyklopíme želatínovú bábovku na upečený a vychladený korpus, v strede korpusu vykrojíme dieru podľa bábovky. Doupravujeme okraje. Celú tortu ešte raz potrieme želé, aby bola krásne lesklá