V kuchynskom robote zmiešať suché ingrediencie, pridať maslo a vymiešať. Potom pridať vajíčka a miešať do momentu až sa cesto spojí
Dať do potravinárskej fólie a vychladiť
Vychladené cesto vyvaľkať, vykrojiť krúžky a formovať tartaletky
Vychladiť
Piecť na 150 – 160 stupňov 20 – 25min
Chrumkavá vrstva – čokoládu s kakao maslom roztopiť a zmiešať s ostatnými surovinami. Vyložíme na spodok upečených tartaletiek a do chladničky schladiť
Maracuja karamel – cukor skaramelizovať. Šľahačku zohriať a deglazovat karamel. Pridať pyré. Nechať vychladnúť, nakoniec pridať maslo
Ganache z mliečnej čokolády – šľahačku zohriať. Hneď vyliať na čokoládu
Šľahané ganache z mliečnej čokolády – želatínu zalejeme studenou vodou 1:6. Šľahačku A privedieme k varu, primiešame želatínovú masu, vylejeme na čokoládu a pridáme zbytok šľahačky. Necháme vychladnúť a vyšľaháme
V kuchynskom robote zmiešať suché ingrediencie, pridať maslo a vymiešať. Potom pridať vajíčka a miešať do momentu až sa cesto spojí
Dať do potravinárskej fólie a vychladiť
Vychladené cesto vyvaľkať, vykrojiť krúžky a formovať tartaletky
Vychladiť
Piecť na 150 – 160 stupňov 20 – 25min
Chrumkavá vrstva – čokoládu s kakao maslom roztopiť a zmiešať s ostatnými surovinami. Vyložíme na spodok upečených tartaletiek a do chladničky schladiť
Maracuja karamel – cukor skaramelizovať. Šľahačku zohriať a deglazovat karamel. Pridať pyré. Nechať vychladnúť, nakoniec pridať maslo
Ganache z mliečnej čokolády – šľahačku zohriať. Hneď vyliať na čokoládu
Šľahané ganache z mliečnej čokolády – želatínu zalejeme studenou vodou 1:6. Šľahačku A privedieme k varu, primiešame želatínovú masu, vylejeme na čokoládu a pridáme zbytok šľahačky. Necháme vychladnúť a vyšľaháme