Cesto vypracujeme zo všetkých surovín tak, aby sme ho dlho nemiesili. Dáme schladiť a následne nastrúhame na strúhadle s veľkými otvormi do formy s priemerom cca 24 cm. Hrúbka cesta by mala byť asi do max. 1 cm, s tým, že cesto nepritláčame. Malo by byť trocha nadýchané
Dáme zapiecť asi na 10-15 min. pri 170-180 stupňoch
Suroviny určené na náplň zmiešame a vylejeme na zapečený sušienkový korpus
Pečieme pri 135 - 145 stupňoch asi 40 min.
Vyberieme dobre dáme schladiť
Želé - mango olúpeme a dužinu obrežeme okolo kôstky. Dužinu dobre rozmixujeme ponorným mixérom
Keď je potrebné, pridávame vodu. Prelejeme cez sitko. Takto dostaneme mangové pyré
Pridáme pomarančovú šťavu , kryštálový cukor a želé
Povaríme a vylievame na povrch vychladeného cheesecaku
Zdobenie - 3 bielka šľaháme spolu s 210g kryštálového cukru
Urobíme pusinky, ktoré môžeme dofarbovať tak, že do zdobiaceho vrecka špajľou rozotrieme gélové farbivo a následne pridáme sneh. Pusinky striekame na papier na pečenie. Sušíme pri 110 stupňoch
Na už vychladnutý cheesecake robíme zvolené ornamenty zvyšným snehom, ktoré môžeme opáliť flambovacou pištoľou
Cesto vypracujeme zo všetkých surovín tak, aby sme ho dlho nemiesili. Dáme schladiť a následne nastrúhame na strúhadle s veľkými otvormi do formy s priemerom cca 24 cm. Hrúbka cesta by mala byť asi do max. 1 cm, s tým, že cesto nepritláčame. Malo by byť trocha nadýchané
Dáme zapiecť asi na 10-15 min. pri 170-180 stupňoch
Suroviny určené na náplň zmiešame a vylejeme na zapečený sušienkový korpus
Pečieme pri 135 - 145 stupňoch asi 40 min.
Vyberieme dobre dáme schladiť
Želé - mango olúpeme a dužinu obrežeme okolo kôstky. Dužinu dobre rozmixujeme ponorným mixérom
Keď je potrebné, pridávame vodu. Prelejeme cez sitko. Takto dostaneme mangové pyré
Pridáme pomarančovú šťavu , kryštálový cukor a želé
Povaríme a vylievame na povrch vychladeného cheesecaku
Zdobenie - 3 bielka šľaháme spolu s 210g kryštálového cukru
Urobíme pusinky, ktoré môžeme dofarbovať tak, že do zdobiaceho vrecka špajľou rozotrieme gélové farbivo a následne pridáme sneh. Pusinky striekame na papier na pečenie. Sušíme pri 110 stupňoch
Na už vychladnutý cheesecake robíme zvolené ornamenty zvyšným snehom, ktoré môžeme opáliť flambovacou pištoľou