Korpus – všetky suroviny zmiešame, urobíme cesto, ktoré je potrebné nechať odležať v chladničke aspoň 30 minút
Potom cesto rozvaľkáme na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov približne 20 minút – do zlatista
Vychladnutý korpus rozdrvíme alebo pomelieme najemno a zmiešame so zmäknutým maslom
Sušienkovú zmes natlačíme na dno tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a vyrobíme aj asi 1 cm okraj
Browncheese – čokoládu na varenie s kryštálovým cukrom a maslom roztopíme v miske vo vodnom kúpeli
Do vychladnutej zmesi po jednom ručne vmiešame vajíčka. Na záver primiešame kakao a po častiach aj hladkú múku
Bielu čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli. Mascarpone vyšľaháme pri nízkych otáčkach s kyslou smotanou a po jednom zašľaháme do zmesi žĺtky
Potom po častiach primiešame vychladnutú bielu čokoládu
Na pripravený korpus rovnomerne natrieme tmavú čokoládovú zmes a na ňu vylejeme svetlú hmotu
Malinové coulis – maliny s trstinovým cukrom rozvaríme v hrnci. Potom ich rozmixujeme a následne prepasírujeme cez sitko, aby vznikla hladká omáčka.
Na vrch dáme 3 lyžice malinového coulis a ľahkým krúžením noža vytvoríme na povrchu mramorový vzor (tmavá časť musí ostať neporušená)
Browncheese pečieme v predhriatej rúre pri 170 °C asi 50 minút. Koláč je dobre upečený, keď sú okraje tuhé, ale stred trochu trasľavý
Po upečení opatrne oddelíme nožom okraje koláča od formy a necháme ho vychladnúť pri izbovej teplote. Potom ho preložíme do chladničky a celú noc necháme tuhnúť
Na ozdobenie použijeme 250 g mascarpone vymiešané s malinovým coulis a maliny a černice
Korpus – všetky suroviny zmiešame, urobíme cesto, ktoré je potrebné nechať odležať v chladničke aspoň 30 minút
Potom cesto rozvaľkáme na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov približne 20 minút – do zlatista
Vychladnutý korpus rozdrvíme alebo pomelieme najemno a zmiešame so zmäknutým maslom
Sušienkovú zmes natlačíme na dno tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a vyrobíme aj asi 1 cm okraj
Browncheese – čokoládu na varenie s kryštálovým cukrom a maslom roztopíme v miske vo vodnom kúpeli
Do vychladnutej zmesi po jednom ručne vmiešame vajíčka. Na záver primiešame kakao a po častiach aj hladkú múku
Bielu čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli. Mascarpone vyšľaháme pri nízkych otáčkach s kyslou smotanou a po jednom zašľaháme do zmesi žĺtky
Potom po častiach primiešame vychladnutú bielu čokoládu
Na pripravený korpus rovnomerne natrieme tmavú čokoládovú zmes a na ňu vylejeme svetlú hmotu
Malinové coulis – maliny s trstinovým cukrom rozvaríme v hrnci. Potom ich rozmixujeme a následne prepasírujeme cez sitko, aby vznikla hladká omáčka.
Na vrch dáme 3 lyžice malinového coulis a ľahkým krúžením noža vytvoríme na povrchu mramorový vzor (tmavá časť musí ostať neporušená)
Browncheese pečieme v predhriatej rúre pri 170 °C asi 50 minút. Koláč je dobre upečený, keď sú okraje tuhé, ale stred trochu trasľavý
Po upečení opatrne oddelíme nožom okraje koláča od formy a necháme ho vychladnúť pri izbovej teplote. Potom ho preložíme do chladničky a celú noc necháme tuhnúť
Na ozdobenie použijeme 250 g mascarpone vymiešané s malinovým coulis a maliny a černice