Pripravíme si ráfik 20 × 30 cm, vyložíme papierom na pečenie. Bielky vyšľaháme s cukrom na sneh – pozor, neprešľahať. Do snehu ručne vmiešame žĺtky, rozpustené maslo a cmar. Nakoniec opatrne, ale rýchlo vmiešame múku s makom, práškom do pečiva a soľou. Cesto nalejeme na plech, teplotu stiahneme na 160 °C a pečieme cca 20 minút.
Pripravíme si kokosovú plnku. Krémový prášok rozmiešame v 200 ml mlieka. Zvyšok mlieka prevaríme spolu s cukrami. Do vriaceho nalejeme rozmiešaný prášok. Uvaríme hustý puding a za stáleho miešania necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu po častiach zašľaháme maslo. Na panvici opražíme kokos a vychladnutý pridáme do krému.
Korpus prekrojíme na tri časti. Torta má tvar obdĺžnika 20 × 30 cm, z ktorého vykrojíme tvar zubu.
Pripravíme krém na potretie korpusu. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a smotanou do jemného krému, ktorým potierame povrch torty.
Spodný plát torty pokropíme likérom, natrieme vrstvou kokosového krému, prikryjeme druhým plátom, aj ten pokropíme likérom, natrieme krémom a zakončíme tretím plátom, ktorý tiež pokropíme likérom. Tortu necháme pred potretím vychladiť.
Z vychladeného korpusu torty vykrojíme tvar zubu podľa šablóny. Zub dotvoríme krémom a z čierneho fondánu vytvoríme oči, nos a fúzy.
Pripravíme si ráfik 20 × 30 cm, vyložíme papierom na pečenie. Bielky vyšľaháme s cukrom na sneh – pozor, neprešľahať. Do snehu ručne vmiešame žĺtky, rozpustené maslo a cmar. Nakoniec opatrne, ale rýchlo vmiešame múku s makom, práškom do pečiva a soľou. Cesto nalejeme na plech, teplotu stiahneme na 160 °C a pečieme cca 20 minút.
Pripravíme si kokosovú plnku. Krémový prášok rozmiešame v 200 ml mlieka. Zvyšok mlieka prevaríme spolu s cukrami. Do vriaceho nalejeme rozmiešaný prášok. Uvaríme hustý puding a za stáleho miešania necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu po častiach zašľaháme maslo. Na panvici opražíme kokos a vychladnutý pridáme do krému.
Korpus prekrojíme na tri časti. Torta má tvar obdĺžnika 20 × 30 cm, z ktorého vykrojíme tvar zubu.
Pripravíme krém na potretie korpusu. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a smotanou do jemného krému, ktorým potierame povrch torty.
Spodný plát torty pokropíme likérom, natrieme vrstvou kokosového krému, prikryjeme druhým plátom, aj ten pokropíme likérom, natrieme krémom a zakončíme tretím plátom, ktorý tiež pokropíme likérom. Tortu necháme pred potretím vychladiť.
Z vychladeného korpusu torty vykrojíme tvar zubu podľa šablóny. Zub dotvoríme krémom a z čierneho fondánu vytvoríme oči, nos a fúzy.