Logo Pečie celé Slovensko
Obrázok receptu - Tradičné kanapky

Tradičné kanapky

Popis

Cesto

  • 400 g hladkej múky
  • 200 g parmezánu
  • 400 g masla
  • 4 vajcia
  • 4 kĺb soli

Lososová plnka

  • Kapary
  • Kôra z pomaranča
  • Cesnak
  • Červená cibuľka
  • Avokádo
  • Mango

Pomarančový sous

  • 20 g pomarančovej kôry
  • 1/2 ČL kukuričného škrobu
  • 2 g rozmarínu
  • 2 g talianskych byliniek
  • 30 g citrónovej šťavy
  • 20 g masla
  • 20 g koňaku
  • 30 g kryštálového cukru
  • 270 g pomarančovej šťavy
  • Soľ, čierne korenie

Plnka s hruškou

  • Hruška
  • Syr niva
  • Prosciutto
  • Vlašské orechy
  • Hrozno
  • Rukola
  • Balsamico dressing

Baklažánová plnka

  • 200 g baklažánu
  • 200 g paradajok
  • 2 PL tahini pasty
  • 40 g čiernych olív
  • Čerstvý kôpor
  • Čerstvá petržlenová vňať
  • Červená cibuľa
  • Cesnak
  • Citrónová šťava
  • Soľ, čierne korenie

Ingrediencie

Postup