Tradičné kanapky
Popis
Cesto
- 400 g hladkej múky
- 200 g parmezánu
- 400 g masla
- 4 vajcia
- 4 kĺb soli
Lososová plnka
- Kapary
- Kôra z pomaranča
- Cesnak
- Červená cibuľka
- Avokádo
- Mango
Pomarančový sous
- 20 g pomarančovej kôry
- 1/2 ČL kukuričného škrobu
- 2 g rozmarínu
- 2 g talianskych byliniek
- 30 g citrónovej šťavy
- 20 g masla
- 20 g koňaku
- 30 g kryštálového cukru
- 270 g pomarančovej šťavy
- Soľ, čierne korenie
Plnka s hruškou
- Hruška
- Syr niva
- Prosciutto
- Vlašské orechy
- Hrozno
- Rukola
- Balsamico dressing
Baklažánová plnka
- 200 g baklažánu
- 200 g paradajok
- 2 PL tahini pasty
- 40 g čiernych olív
- Čerstvý kôpor
- Čerstvá petržlenová vňať
- Červená cibuľa
- Cesnak
- Citrónová šťava
- Soľ, čierne korenie