Korpus: Rúru predhrejeme na 160–170 °C. Pripravíme si 2 formy s priemerom 16 cm a 2 formy s priemerom 21 cm. Zmiešame mak, múku a prášok do pečiva. V mixéri vyšľaháme vajcia s cukrom do svetlej peny, pridáme olej, kyslú smotanu a citrónovú kôru. Spojíme so suchými ingredienciami a miešame len do spojenia. Pečieme približne 40 minút. Po vychladnutí korpusy rozrežeme.
Mangovo-marakujový krém: Vajcia, cukor a ovocné pyré zohrejeme na 84 °C. Pridáme napučanú želatínu a rozmixujeme. Pri 50 °C primiešame maslo, zakryjeme fóliou a necháme vychladnúť.
Makový krém: Bielu čokoládu rozpustíme nad parou. Mascarpone a creme cheese vymiešame dohladka. Smotanu zohrejeme, rozpustíme v nej želatínu a spolu s čokoládou ju pridáme ku krému. Nakoniec vmiešame mletý mak.
Ovocný vklad: Ovocné pyré s cukrom ohrejeme, pridáme želatínu, vlejeme do formičiek, posypeme čerstvým mangom a zmrazíme.
Sušené palacinky: Zmiešame múku, cukor, bielky a roztopené maslo. Cesto rozotrieme na papier na pečenie a pečieme pri 200 °C (s ventilátorom) 5–8 minút dozlatista. Po vychladnutí polámeme na kúsky.
Chrumkavá vrstva: Čokoládu rozpustíme a zmiešame so všetkými ingredienciami.
Krém na obtretie: Čokolády rozpustíme vo vodnom kúpeli, maslo vymiešame do peny. Keď čokoláda mierne vychladne, zašľaháme ju do masla. Tortu potrieme a dáme stuhnúť do mrazničky. Pred nanesením velvet efektu musí byť dobre zatuhnutá.
Velúrový efekt: Čokoládu s kakaovým maslom rozpustíme, pri 40 °C nalejeme do striekacej pištole a nastriekame na vychladenú tortu.
Korpus: Rúru predhrejeme na 160–170 °C. Pripravíme si 2 formy s priemerom 16 cm a 2 formy s priemerom 21 cm. Zmiešame mak, múku a prášok do pečiva. V mixéri vyšľaháme vajcia s cukrom do svetlej peny, pridáme olej, kyslú smotanu a citrónovú kôru. Spojíme so suchými ingredienciami a miešame len do spojenia. Pečieme približne 40 minút. Po vychladnutí korpusy rozrežeme.
Mangovo-marakujový krém: Vajcia, cukor a ovocné pyré zohrejeme na 84 °C. Pridáme napučanú želatínu a rozmixujeme. Pri 50 °C primiešame maslo, zakryjeme fóliou a necháme vychladnúť.
Makový krém: Bielu čokoládu rozpustíme nad parou. Mascarpone a creme cheese vymiešame dohladka. Smotanu zohrejeme, rozpustíme v nej želatínu a spolu s čokoládou ju pridáme ku krému. Nakoniec vmiešame mletý mak.
Ovocný vklad: Ovocné pyré s cukrom ohrejeme, pridáme želatínu, vlejeme do formičiek, posypeme čerstvým mangom a zmrazíme.
Sušené palacinky: Zmiešame múku, cukor, bielky a roztopené maslo. Cesto rozotrieme na papier na pečenie a pečieme pri 200 °C (s ventilátorom) 5–8 minút dozlatista. Po vychladnutí polámeme na kúsky.
Chrumkavá vrstva: Čokoládu rozpustíme a zmiešame so všetkými ingredienciami.
Krém na obtretie: Čokolády rozpustíme vo vodnom kúpeli, maslo vymiešame do peny. Keď čokoláda mierne vychladne, zašľaháme ju do masla. Tortu potrieme a dáme stuhnúť do mrazničky. Pred nanesením velvet efektu musí byť dobre zatuhnutá.
Velúrový efekt: Čokoládu s kakaovým maslom rozpustíme, pri 40 °C nalejeme do striekacej pištole a nastriekame na vychladenú tortu.