Korpus: Vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme horúce mlieko a olej, potom múku s kakaom a práškom do pečiva a na záver pridáme červenú farbu. Cesto rozdelíme do foriem s priemermi 24 a 18 cm a pečieme pri 180 °C približne 45 minút.
Sirup: Ovocie s cukrom a vodou povaríme, rozmixujeme a precedíme. Necháme vychladnúť.
Krém: Mrazené ovocie s cukrom uvaríme, rozmixujeme, pridáme škrob rozmiešaný vo vode a povaríme do zhustnutia. Necháme úplne vychladnúť. Mascarpone, smotanu a práškový cukor vyšľaháme do polovice a postupne pridáme ovocné pyré.
Plnka: Ovocie s cukrom a pektínom uvaríme do hustej konzistencie. Rozlejeme do foriem a necháme zatuhnúť.
Zloženie torty: Korpusy striedavo plníme krémom a ovocnou plnkou. Potom celú tortu natrieme krémom.
Krém na obtieranie: Cukor s vodou varíme do 135 °C. Bielky s cukrom vyšľaháme do peny a pomaly prilievame horúci sirup. Po vychladnutí postupne zašľaháme zmäknuté maslo. Krém musí byť hladký a nadýchaný.
Ozdoba: Z farebného fondánu vytvarujeme lupienky, ktoré následne naaranžujeme na tortu podľa vlastnej fantázie.
Korpus: Vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme horúce mlieko a olej, potom múku s kakaom a práškom do pečiva a na záver pridáme červenú farbu. Cesto rozdelíme do foriem s priemermi 24 a 18 cm a pečieme pri 180 °C približne 45 minút.
Sirup: Ovocie s cukrom a vodou povaríme, rozmixujeme a precedíme. Necháme vychladnúť.
Krém: Mrazené ovocie s cukrom uvaríme, rozmixujeme, pridáme škrob rozmiešaný vo vode a povaríme do zhustnutia. Necháme úplne vychladnúť. Mascarpone, smotanu a práškový cukor vyšľaháme do polovice a postupne pridáme ovocné pyré.
Plnka: Ovocie s cukrom a pektínom uvaríme do hustej konzistencie. Rozlejeme do foriem a necháme zatuhnúť.
Zloženie torty: Korpusy striedavo plníme krémom a ovocnou plnkou. Potom celú tortu natrieme krémom.
Krém na obtieranie: Cukor s vodou varíme do 135 °C. Bielky s cukrom vyšľaháme do peny a pomaly prilievame horúci sirup. Po vychladnutí postupne zašľaháme zmäknuté maslo. Krém musí byť hladký a nadýchaný.
Ozdoba: Z farebného fondánu vytvarujeme lupienky, ktoré následne naaranžujeme na tortu podľa vlastnej fantázie.