Korpus: Žĺtky vyšľaháme s polovicou cukru a citrónovou kôrou do peny. Bielky vyšľaháme so zvyškom cukru na tuhý sneh. Spojíme a opatrne primiešame múky. Hmotu rozotrieme na plech (40×30 cm) a pečieme 8–10 minút pri 195 °C.
Krém: Pyré s cukrom prevaríme a necháme vychladnúť. Želatínu necháme nabobtnať a rozpustíme. Zmiešame s časťou ovocnej zmesi a následne vmiešame do celej. Kyslú smotanu spojíme s pyré, nakoniec zľahka primiešame vyšľahanú smotanu s cukrom.
Coulis: Pyré zohrejeme na 40 °C, pridáme cukor zmiešaný s pektínom a miešame do zhustnutia. Necháme mierne vychladnúť.
Korpus rozdelíme na polovicu (30×20 cm). Do ráfika vložíme prvú časť, nalejeme polovicu krému, prikryjeme druhou časťou korpusu a navrstvíme zvyšok krému. Dezert zachladíme.
Na stuhnutý krém nalejeme coulis a opäť zachladíme. Po stuhnutí vyberieme z ráfika, nakrájame na rezy a dozdobíme šľahačkou, čerstvými čučoriedkami a poprášime LYO čučoriedkami.
Korpus: Žĺtky vyšľaháme s polovicou cukru a citrónovou kôrou do peny. Bielky vyšľaháme so zvyškom cukru na tuhý sneh. Spojíme a opatrne primiešame múky. Hmotu rozotrieme na plech (40×30 cm) a pečieme 8–10 minút pri 195 °C.
Krém: Pyré s cukrom prevaríme a necháme vychladnúť. Želatínu necháme nabobtnať a rozpustíme. Zmiešame s časťou ovocnej zmesi a následne vmiešame do celej. Kyslú smotanu spojíme s pyré, nakoniec zľahka primiešame vyšľahanú smotanu s cukrom.
Coulis: Pyré zohrejeme na 40 °C, pridáme cukor zmiešaný s pektínom a miešame do zhustnutia. Necháme mierne vychladnúť.
Korpus rozdelíme na polovicu (30×20 cm). Do ráfika vložíme prvú časť, nalejeme polovicu krému, prikryjeme druhou časťou korpusu a navrstvíme zvyšok krému. Dezert zachladíme.
Na stuhnutý krém nalejeme coulis a opäť zachladíme. Po stuhnutí vyberieme z ráfika, nakrájame na rezy a dozdobíme šľahačkou, čerstvými čučoriedkami a poprášime LYO čučoriedkami.