Malinový korpus: Preosiatu múku s práškom do pečiva premiešame v miske. Vajíčka spolu s cukrom vyšľaháme na vysokej rýchlosti do ľahkej peny (cca 5–7 minút). Zmiešame mlieko, olej a malinové pyré. Do vajíčkovej peny na znížených otáčkach striedavo pridávame 1/3 tekutého mixu a 1/3 suchého mixu – trikrát opakujeme. Cesto nalejeme do dvoch ráfikov (priemer 23 cm) a pečieme pri 170 °C cca 30–45 minút. Všetky suroviny majú byť izbovej teploty.
Malinové crémeux: Malinové pyré zohrejeme na cca 50 °C. Zmiešame žĺtok, vajcia a cukor. Mimo ohňa pridáme pyré, premiešame a vrátime na oheň. Miešame do 82 °C. Precedíme cez sitko. Po odparení pary vmiešame aktivovanú želatínu (1:6 so studenou vodou). Maslo pridáme pri 40 °C. Premixujeme ponorným mixérom. Nalejeme do 2 silikónových foriem alebo ráfikov (15 cm), posypeme malinami a mrazíme.
Chrumkavá vrstva: Zmiešame suroviny na palacinky, natrieme na papier na pečenie a pečieme do zlata (170 °C). Roztopíme praliné s čokoládou, pridáme nasekané pistácie, lyo maliny a upečené palacinky.
Pistáciový krém: Všetky suroviny najprv premixujeme ponorným mixérom a následne vyšľaháme metličkou.
Obterová ganache: Smotanu s glukózou zohrejeme pod bod varu a nalejeme na čokoládu. Necháme roztopiť, premiešame a rozmixujeme. Pri 35–40 °C primiešame maslo a opäť rozmixujeme. Prikryjeme fóliou a necháme kryštalizovať pri izbovej teplote.
Plnenie torty: Do prvej vrstvy vložíme chrumkavú vrstvu, do zvyšných zamrazené malinové crémeux. Korpusy môžeme potrieť mliekom s vanilkou alebo malinovým pyré. Nakoniec vychladenú tortu obtrieme maslovým krémom a dozdobíme postavičkami a kvetmi z jedlého papiera.
Malinový korpus: Preosiatu múku s práškom do pečiva premiešame v miske. Vajíčka spolu s cukrom vyšľaháme na vysokej rýchlosti do ľahkej peny (cca 5–7 minút). Zmiešame mlieko, olej a malinové pyré. Do vajíčkovej peny na znížených otáčkach striedavo pridávame 1/3 tekutého mixu a 1/3 suchého mixu – trikrát opakujeme. Cesto nalejeme do dvoch ráfikov (priemer 23 cm) a pečieme pri 170 °C cca 30–45 minút. Všetky suroviny majú byť izbovej teploty.
Malinové crémeux: Malinové pyré zohrejeme na cca 50 °C. Zmiešame žĺtok, vajcia a cukor. Mimo ohňa pridáme pyré, premiešame a vrátime na oheň. Miešame do 82 °C. Precedíme cez sitko. Po odparení pary vmiešame aktivovanú želatínu (1:6 so studenou vodou). Maslo pridáme pri 40 °C. Premixujeme ponorným mixérom. Nalejeme do 2 silikónových foriem alebo ráfikov (15 cm), posypeme malinami a mrazíme.
Chrumkavá vrstva: Zmiešame suroviny na palacinky, natrieme na papier na pečenie a pečieme do zlata (170 °C). Roztopíme praliné s čokoládou, pridáme nasekané pistácie, lyo maliny a upečené palacinky.
Pistáciový krém: Všetky suroviny najprv premixujeme ponorným mixérom a následne vyšľaháme metličkou.
Obterová ganache: Smotanu s glukózou zohrejeme pod bod varu a nalejeme na čokoládu. Necháme roztopiť, premiešame a rozmixujeme. Pri 35–40 °C primiešame maslo a opäť rozmixujeme. Prikryjeme fóliou a necháme kryštalizovať pri izbovej teplote.
Plnenie torty: Do prvej vrstvy vložíme chrumkavú vrstvu, do zvyšných zamrazené malinové crémeux. Korpusy môžeme potrieť mliekom s vanilkou alebo malinovým pyré. Nakoniec vychladenú tortu obtrieme maslovým krémom a dozdobíme postavičkami a kvetmi z jedlého papiera.