Korpus: Vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme mokré suroviny a nakoniec preosiate suché suroviny. Cesto pečieme pri 165 °C približne 35 minút.
Pokrop: Všetky ingrediencie dáme do hrnca a privedieme do varu. Necháme vychladnúť.
Kávový karamel: Do hrnca dáme cukor a vodu. Keď zmes skaramelizuje, pridáme zmiešanú smotanu s espressom. Nakoniec zamiešame maslo a soľ.
Kávový krém: Smotanu, kávu a kávový likér zohrejeme, vylejeme na čokoládu a premixujeme tyčovým mixérom. Dáme vychladiť. Maslo vyšľaháme do peny a po častiach pridávame kávovú ganache.
Ganache na obtieranie: Maslo vyšľaháme do peny a pomaly primiešame rozpustenú bielu čokoládu. Na záver pridáme farbivo rozpustné v tukoch podľa potreby.
Korpus: Vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme mokré suroviny a nakoniec preosiate suché suroviny. Cesto pečieme pri 165 °C približne 35 minút.
Pokrop: Všetky ingrediencie dáme do hrnca a privedieme do varu. Necháme vychladnúť.
Kávový karamel: Do hrnca dáme cukor a vodu. Keď zmes skaramelizuje, pridáme zmiešanú smotanu s espressom. Nakoniec zamiešame maslo a soľ.
Kávový krém: Smotanu, kávu a kávový likér zohrejeme, vylejeme na čokoládu a premixujeme tyčovým mixérom. Dáme vychladiť. Maslo vyšľaháme do peny a po častiach pridávame kávovú ganache.
Ganache na obtieranie: Maslo vyšľaháme do peny a pomaly primiešame rozpustenú bielu čokoládu. Na záver pridáme farbivo rozpustné v tukoch podľa potreby.