Ingrediencie
Cesto
- 200 g kryštálového cukru
- 250 g mletých mandlí
- 200 g hladkej múky
- 1 ČL škorice
- 1 bal. vanilkového cukru
- 250 g masla
- 1 vajce
Višňový džem
- 400 g mrazených višní
- 400 g želírovacieho cukru
- 1 ks šťavy z citróna
- 10 g assamského dlhého korenia
Mandľová pasta
- 125 g masla
- 125 g kryštálového cukru
- 125 g mletých mandlí
- 125 g vajec
- 0,5 PL hnedého rumu
Flambované višne
- 200 g mrazených višní
- 2 dl višňového likéru
- 20 g kryštálového cukru
Cesto
- 200 g kryštálového cukru
- 250 g mletých mandlí
- 200 g hladkej múky
- 1 ČL škorice
- 1 bal. vanilkového cukru
- 250 g masla
- 1 vajce
Višňový džem
- 400 g mrazených višní
- 400 g želírovacieho cukru
- 1 ks šťavy z citróna
- 10 g assamského dlhého korenia
Mandľová pasta
- 125 g masla
- 125 g kryštálového cukru
- 125 g mletých mandlí
- 125 g vajec
- 0,5 PL hnedého rumu
Flambované višne
- 200 g mrazených višní
- 2 dl višňového likéru
- 20 g kryštálového cukru