Ingrediencie
Kakaové cesto s kávou
- 170 g masla (izbová teplota)
- 170 g kryštálového cukru
- 3 vajcia
- 42 g kakaa
- 110 g hladkej múky
- 16 g kukuričného škrobu
- 1/2 ČL prášku do pečiva
- 1 a 1/2 PL silnej kávy
- štipka soli
Kávová ganache
- 150 g bielej čokolády
- 150 g smotany na šľahanie 33 %
- 2 ČL instantnej kávy
- 2 PL mascarpone
Maslový krém (taliansky štýl)
- 150 g bielkov
- 180 g kryštálového cukru
- 50 g vody
- 500 g masla (izbová teplota)
- vanilková esencia
Ozdoba
- farebný maslový krém
- zdobiace špičky
- fantázia podľa príležitosti
Kakaové cesto s kávou
- 170 g masla (izbová teplota)
- 170 g kryštálového cukru
- 3 vajcia
- 42 g kakaa
- 110 g hladkej múky
- 16 g kukuričného škrobu
- 1/2 ČL prášku do pečiva
- 1 a 1/2 PL silnej kávy
- štipka soli
Kávová ganache
- 150 g bielej čokolády
- 150 g smotany na šľahanie 33 %
- 2 ČL instantnej kávy
- 2 PL mascarpone
Maslový krém (taliansky štýl)
- 150 g bielkov
- 180 g kryštálového cukru
- 50 g vody
- 500 g masla (izbová teplota)
- vanilková esencia
Ozdoba
- farebný maslový krém
- zdobiace špičky
- fantázia podľa príležitosti