Logo Pečie celé Slovensko
Obrázok receptu - Kytica pre Jarušku

Kytica pre Jarušku

Popis

 

Ingrediencie

Kakaové cesto s kávou
  • 170 g masla (izbová teplota)
  • 170 g kryštálového cukru
  • 3 vajcia
  • 42 g kakaa
  • 110 g hladkej múky
  • 16 g kukuričného škrobu
  • 1/2 ČL prášku do pečiva
  • 1 a 1/2 PL silnej kávy
  • štipka soli
Kávová ganache
  • 150 g bielej čokolády
  • 150 g smotany na šľahanie 33 %
  • 2 ČL instantnej kávy
  • 2 PL mascarpone
Maslový krém (taliansky štýl)
  • 150 g bielkov
  • 180 g kryštálového cukru
  • 50 g vody
  • 500 g masla (izbová teplota)
  • vanilková esencia
Ozdoba
  • farebný maslový krém
  • zdobiace špičky
  • fantázia podľa príležitosti

Postup

Kakaové cesto s kávou
  • 170 g masla (izbová teplota)
  • 170 g kryštálového cukru
  • 3 vajcia
  • 42 g kakaa
  • 110 g hladkej múky
  • 16 g kukuričného škrobu
  • 1/2 ČL prášku do pečiva
  • 1 a 1/2 PL silnej kávy
  • štipka soli
Kávová ganache
  • 150 g bielej čokolády
  • 150 g smotany na šľahanie 33 %
  • 2 ČL instantnej kávy
  • 2 PL mascarpone
Maslový krém (taliansky štýl)
  • 150 g bielkov
  • 180 g kryštálového cukru
  • 50 g vody
  • 500 g masla (izbová teplota)
  • vanilková esencia
Ozdoba
  • farebný maslový krém
  • zdobiace špičky
  • fantázia podľa príležitosti