Pridáme preosiatu múku a prášok do pečiva a premiešame.
Pridáme vyšľahaný sneh z bielkov.
Pridáme nastrúhanú kôru z pomarančov, limetky a citróna.
Dáme upiecť 2 korpusy do rúry vyhriatej na 180 °C
Priebežne, ako sa nám pečú korpusy, pripravíme plnku. Zmäknuté maslo vyšľaháme do biela.
Pridáme práškový cukor a šľaháme, kým to nám nevznikne hladký krém
Pridáme šťavu zo zaváraného ananásu podľa chuti a vyšľaháme do krému.
Rozdelíme krém na 2 časti. Jednu na potretie torty a tú druhú si dáme na stranu. Do druhej časti, ktorá bude na plnku, pridáme nadrobno nakrájaný ananás a primiešame ho do plnky.
Z čerstvého ananásu si uvaríme džem.
Väčší korpus rozrežeme stredom a naplníme krémom s kúskami ananásu, na ktorý natrieme džem a potrieme krémom bez kúskov.
Obalíme fondánom.
Menší korpus potrieme krémom a obalíme fondánom.
Menší korpus položíme na väčší a spravíme do neho dierku na „delo“ vymodelované z fondánu.
Vyrežeme si kruhy na kolesá a zúbkované pásy a ozdobíme väčší korpus po stranách.
Pridáme preosiatu múku a prášok do pečiva a premiešame.
Pridáme vyšľahaný sneh z bielkov.
Pridáme nastrúhanú kôru z pomarančov, limetky a citróna.
Dáme upiecť 2 korpusy do rúry vyhriatej na 180 °C
Priebežne, ako sa nám pečú korpusy, pripravíme plnku. Zmäknuté maslo vyšľaháme do biela.
Pridáme práškový cukor a šľaháme, kým to nám nevznikne hladký krém
Pridáme šťavu zo zaváraného ananásu podľa chuti a vyšľaháme do krému.
Rozdelíme krém na 2 časti. Jednu na potretie torty a tú druhú si dáme na stranu. Do druhej časti, ktorá bude na plnku, pridáme nadrobno nakrájaný ananás a primiešame ho do plnky.
Z čerstvého ananásu si uvaríme džem.
Väčší korpus rozrežeme stredom a naplníme krémom s kúskami ananásu, na ktorý natrieme džem a potrieme krémom bez kúskov.
Obalíme fondánom.
Menší korpus potrieme krémom a obalíme fondánom.
Menší korpus položíme na väčší a spravíme do neho dierku na „delo“ vymodelované z fondánu.
Vyrežeme si kruhy na kolesá a zúbkované pásy a ozdobíme väčší korpus po stranách.