Buttermilk korpus: Rozpustíme kakao v horúcej vode. Pridáme cukor, cmar, olej a žĺtky. Nakoniec primiešame preosiate suché suroviny (múku, prášok do pečiva, sódu bikarbónu). Cesto rozdelíme do dvoch ráfikov s priemerom 12 cm a ďalších dvoch s priemerom 18 cm. Pečieme pri 160 °C približne 60 minút.
Čokoládový krém s mandľovým likérom: Smotanu zohrejeme pod bod varu a nalejeme ju na čokoládu. Premixujeme ponorným mixérom a pridáme mandľového likéru. Dáme chladiť. Po stuhnutí pridáme mascarpone a vyšľaháme hladký krém. Prenesieme do cukrárskeho vrecka.
Jahodový džem: Jahody nakrájame na kúsky, zmiešame s cukrom, pektínom, citrónovou kôrou a šťavou. Varíme, kým zmes nezhustne na konzistenciu džemu. Necháme vychladnúť.
Sirup z ružovej vody: Jahodové pyré, vodu a ružovú vodu spolu prevaríme a necháme vychladnúť.
Šľahaná ganache: Bielu čokoládu roztopíme. Smotanu zohrejeme pod bod varu a nalejeme ju na čokoládu. Zmes necháme vychladnúť na približne 30 °C. Maslo vyšľaháme a primiešame k čokoláde. Môžeme pridať farbu podľa želania.
Vrstvenie torty: Korpusy rozrežeme vodorovne na polovicu. Väčší (18 cm) položíme na podložku, pokvapkáme sirupom, natrieme krémom a pridáme džem. Postup opakujeme trikrát. Tortu zabalíme do fólie a dáme zachladiť. Rovnaký postup zopakujeme s menšími (12 cm) korpusmi. Obe torty obalíme ganache, menšiu položíme na väčšiu a znova zachladíme.
Ozdobenie: Z krepového papiera vytvoríme obruč. Vytemperujeme bielu čokoládu, pridáme červenú farbu a nalejeme ju na krepový papier. Po miernom stuhnutí obalíme ňou torty po obvode. Keď čokoláda zatuhne, krepový papier odstránime. Tortu dozdobíme červenými ružami a jedlým zlatom.
Buttermilk korpus: Rozpustíme kakao v horúcej vode. Pridáme cukor, cmar, olej a žĺtky. Nakoniec primiešame preosiate suché suroviny (múku, prášok do pečiva, sódu bikarbónu). Cesto rozdelíme do dvoch ráfikov s priemerom 12 cm a ďalších dvoch s priemerom 18 cm. Pečieme pri 160 °C približne 60 minút.
Čokoládový krém s mandľovým likérom: Smotanu zohrejeme pod bod varu a nalejeme ju na čokoládu. Premixujeme ponorným mixérom a pridáme mandľového likéru. Dáme chladiť. Po stuhnutí pridáme mascarpone a vyšľaháme hladký krém. Prenesieme do cukrárskeho vrecka.
Jahodový džem: Jahody nakrájame na kúsky, zmiešame s cukrom, pektínom, citrónovou kôrou a šťavou. Varíme, kým zmes nezhustne na konzistenciu džemu. Necháme vychladnúť.
Sirup z ružovej vody: Jahodové pyré, vodu a ružovú vodu spolu prevaríme a necháme vychladnúť.
Šľahaná ganache: Bielu čokoládu roztopíme. Smotanu zohrejeme pod bod varu a nalejeme ju na čokoládu. Zmes necháme vychladnúť na približne 30 °C. Maslo vyšľaháme a primiešame k čokoláde. Môžeme pridať farbu podľa želania.
Vrstvenie torty: Korpusy rozrežeme vodorovne na polovicu. Väčší (18 cm) položíme na podložku, pokvapkáme sirupom, natrieme krémom a pridáme džem. Postup opakujeme trikrát. Tortu zabalíme do fólie a dáme zachladiť. Rovnaký postup zopakujeme s menšími (12 cm) korpusmi. Obe torty obalíme ganache, menšiu položíme na väčšiu a znova zachladíme.
Ozdobenie: Z krepového papiera vytvoríme obruč. Vytemperujeme bielu čokoládu, pridáme červenú farbu a nalejeme ju na krepový papier. Po miernom stuhnutí obalíme ňou torty po obvode. Keď čokoláda zatuhne, krepový papier odstránime. Tortu dozdobíme červenými ružami a jedlým zlatom.