Brownie nanuky: Čokoládu roztop s maslom. Vajcia vyšľahaj s cukrom do hustej peny, primiešaj roztopenú čokoládu s maslom a preosiatu múku, kakao a prášok do pečiva. Cesto vlej do formy a peč pri 180 °C približne 30 minút. Upečený korpus po vychladnutí rozdrob na hmotu, pridaj nasekané jahody a natlač do nanukových foriem. Zamraz a po stuhnutí namáčaj do roztopenej bielej čokolády.
Marshmallow: Želatínu nasoť v 120 ml studenej vody. V hrnci uvar sirup z cukru, 100 ml vody a citrónovej šťavy (10–15 minút). Odstav, vmiešaj napučanú želatínu a šľahaj v robote do hustej peny; dochuť vanilkovou pastou. Plech vymaž olejom, vylej hmotu a daj na 5 minút chladiť. Zmiešaj škrob s práškovým cukrom a hotový blok marshmallow z oboch strán popraš touto zmesou.
Tartaletky – korpus: Zo surovín vypracuj cesto, schlaď, vyvaľkaj a vystel formičky na tartaletky. Peč pri 180 °C asi 18 minút.
Slaný karamel: Cukor roztop na karamel, primiešaj maslo a potom smotanu. Na záver dochuť soľou.
Ganache: Čokoládu roztop so smotanou a vymiešaj dohladka.
Plnenie tartaletiek: Korpusy naplň do 3/4 slaným karamelom a zalej čokoládovou ganache. Nechaj stuhnúť.
Brownie nanuky: Čokoládu roztop s maslom. Vajcia vyšľahaj s cukrom do hustej peny, primiešaj roztopenú čokoládu s maslom a preosiatu múku, kakao a prášok do pečiva. Cesto vlej do formy a peč pri 180 °C približne 30 minút. Upečený korpus po vychladnutí rozdrob na hmotu, pridaj nasekané jahody a natlač do nanukových foriem. Zamraz a po stuhnutí namáčaj do roztopenej bielej čokolády.
Marshmallow: Želatínu nasoť v 120 ml studenej vody. V hrnci uvar sirup z cukru, 100 ml vody a citrónovej šťavy (10–15 minút). Odstav, vmiešaj napučanú želatínu a šľahaj v robote do hustej peny; dochuť vanilkovou pastou. Plech vymaž olejom, vylej hmotu a daj na 5 minút chladiť. Zmiešaj škrob s práškovým cukrom a hotový blok marshmallow z oboch strán popraš touto zmesou.
Tartaletky – korpus: Zo surovín vypracuj cesto, schlaď, vyvaľkaj a vystel formičky na tartaletky. Peč pri 180 °C asi 18 minút.
Slaný karamel: Cukor roztop na karamel, primiešaj maslo a potom smotanu. Na záver dochuť soľou.
Ganache: Čokoládu roztop so smotanou a vymiešaj dohladka.
Plnenie tartaletiek: Korpusy naplň do 3/4 slaným karamelom a zalej čokoládovou ganache. Nechaj stuhnúť.