Slaninové chutney: Slaninu nakráj na malé kocky a opeč. Vyber zo zvyšného tuku, pridaj nakrájanú cibuľu, orestuj a prisyp med s cukrom. Nechaj aspoň 20 minút karamelizovať, vráť slaninu a dochuť soľou, korením a octom.
Bryndzové pečivo: Všetky suroviny zmiešaj, vyvaľkaj a vykroj požadované tvary. Potri žĺtkom zmiešaným s červenou paprikou a peč v predhriatej rúre na 180 °C približne 20 minút.
Mangová-čili omáčka: Všetky suroviny dôkladne rozmixuj dohladka.
Bryndzová nátierka: Všetky suroviny premiešaj; papriku a pažítku pridaj nasekané nadrobno.
Dip zo sušených paradajok: Mandle opeč pri 150 °C, posekaj, potom v mixéri spoj s olejom. Pridaj sušené paradajky a opäť premixuj, na záver vmiešaj citrónovú šťavu.
Slaninové chutney: Slaninu nakráj na malé kocky a opeč. Vyber zo zvyšného tuku, pridaj nakrájanú cibuľu, orestuj a prisyp med s cukrom. Nechaj aspoň 20 minút karamelizovať, vráť slaninu a dochuť soľou, korením a octom.
Bryndzové pečivo: Všetky suroviny zmiešaj, vyvaľkaj a vykroj požadované tvary. Potri žĺtkom zmiešaným s červenou paprikou a peč v predhriatej rúre na 180 °C približne 20 minút.
Mangová-čili omáčka: Všetky suroviny dôkladne rozmixuj dohladka.
Bryndzová nátierka: Všetky suroviny premiešaj; papriku a pažítku pridaj nasekané nadrobno.
Dip zo sušených paradajok: Mandle opeč pri 150 °C, posekaj, potom v mixéri spoj s olejom. Pridaj sušené paradajky a opäť premixuj, na záver vmiešaj citrónovú šťavu.