Korpus: Bielky vyšľaháme s cukrom, pridáme maslo, žĺtka, olej, pistáciovú pastu a na striedačku mlieko s múkou. Cesto pečieme pri 165 °C približne 35 minút.
Pokrop: Všetky suroviny dáme do hrnca, privedieme do varu a necháme vychladnúť.
Malinový vklad: Maliny s cukrom privedieme do varu. V miske zmiešame malinové pyré, zlatý klas a vodu, potom túto zmes prilievame za stáleho miešania do malín a varíme, kým nevznikne hustý puding. Nalejeme do foriem a dáme zamraziť.
Pistáciový mousse: Želatínu namočíme do studenej vody. Smotanu s pistáciovou pastou zohrejeme a zalejeme ňou bielu čokoládu. Pridáme želatínu a premiešame. Keď má zmes približne 30 °C, po častiach do nej vareškou zapracujeme vyšľahanú smotanu. Nalejeme do foriem a zamrazíme.
Feuilletine: Zmiešame všetky suroviny do hladka, rozotrieme na tenkú vrstvu na plech s papierom na pečenie a pečieme pri 165 °C približne 15 minút dozlatista. Necháme vychladnúť.
Pistáciová křupka: Roztopíme bielu čokoládu, pridáme olej, pistáciovú pastu a rozdrvený feuilletine. Dobre premiešame.
Ganache: Maslo vyšľaháme do peny, pridáme rozpustenú bielu čokoládu a vyšľaháme do hladka. Môžeme zafarbiť podľa želania.
Skladanie torty: Korpusy rozrežeme, pokropíme, nanesieme pistáciovú křupku, malinový krém, malinový vklad, pistáciový mousse a vrstvy opakujeme. Tortu necháme poriadne vychladiť, potom ju obtrieme ganache a ozdobíme jedlými kvetmi.
Korpus: Bielky vyšľaháme s cukrom, pridáme maslo, žĺtka, olej, pistáciovú pastu a na striedačku mlieko s múkou. Cesto pečieme pri 165 °C približne 35 minút.
Pokrop: Všetky suroviny dáme do hrnca, privedieme do varu a necháme vychladnúť.
Malinový vklad: Maliny s cukrom privedieme do varu. V miske zmiešame malinové pyré, zlatý klas a vodu, potom túto zmes prilievame za stáleho miešania do malín a varíme, kým nevznikne hustý puding. Nalejeme do foriem a dáme zamraziť.
Pistáciový mousse: Želatínu namočíme do studenej vody. Smotanu s pistáciovou pastou zohrejeme a zalejeme ňou bielu čokoládu. Pridáme želatínu a premiešame. Keď má zmes približne 30 °C, po častiach do nej vareškou zapracujeme vyšľahanú smotanu. Nalejeme do foriem a zamrazíme.
Feuilletine: Zmiešame všetky suroviny do hladka, rozotrieme na tenkú vrstvu na plech s papierom na pečenie a pečieme pri 165 °C približne 15 minút dozlatista. Necháme vychladnúť.
Pistáciová křupka: Roztopíme bielu čokoládu, pridáme olej, pistáciovú pastu a rozdrvený feuilletine. Dobre premiešame.
Ganache: Maslo vyšľaháme do peny, pridáme rozpustenú bielu čokoládu a vyšľaháme do hladka. Môžeme zafarbiť podľa želania.
Skladanie torty: Korpusy rozrežeme, pokropíme, nanesieme pistáciovú křupku, malinový krém, malinový vklad, pistáciový mousse a vrstvy opakujeme. Tortu necháme poriadne vychladiť, potom ju obtrieme ganache a ozdobíme jedlými kvetmi.