Cesto: V mise zmiešame múku, cukor, kukuričný škrob, prášok do pečiva a soľ. V druhej miske rozšľaháme vajcia, pridáme mlieko, vodu, olej a vanilku. Tekutú zmes vlejeme k suchým surovinám a šľaháme, kým nezmiznú hrudky.
Bubble vaflovač predhrejeme a postriekame sprejom. Cesto nalievame tak, aby sa zaplnili jednotlivé bubliny (cca 2/3 šálky). Pečieme cca 2 minúty, otočíme a dopečieme ďalšie 2 minúty dozlatista. Po vytiahnutí môžeme prehodiť cez valček, aby si vafľa zachovala tvar. Uchováme v teple.
Kokosový gél: Kokosové mlieko, bielu čokoládu, cukor a agar privedieme do varu. Mierne varíme 2 minúty. Vylejeme tenkú vrstvu na plech a necháme v chladničke stuhnúť. Potom želé rozmixujeme dohladka (napr. v mlynčeku na kávu) a nalejeme do zdobiacej fľaštičky.
Mangová salsa: Mango ošúpeme a nakrájame na kocky. Pridáme javorový sirup, limetkovú šťavu a kôru. Premiešame a podľa chuti dochutíme ďalšou limetkou.
Kandizovaná limetková kôra: Limetkovú kôru povaríme v cukrovej vode, scedíme, položíme na plech s papierom, posypeme cukrom a sušíme v rúre pri 80 °C.
Cesto: V mise zmiešame múku, cukor, kukuričný škrob, prášok do pečiva a soľ. V druhej miske rozšľaháme vajcia, pridáme mlieko, vodu, olej a vanilku. Tekutú zmes vlejeme k suchým surovinám a šľaháme, kým nezmiznú hrudky.
Bubble vaflovač predhrejeme a postriekame sprejom. Cesto nalievame tak, aby sa zaplnili jednotlivé bubliny (cca 2/3 šálky). Pečieme cca 2 minúty, otočíme a dopečieme ďalšie 2 minúty dozlatista. Po vytiahnutí môžeme prehodiť cez valček, aby si vafľa zachovala tvar. Uchováme v teple.
Kokosový gél: Kokosové mlieko, bielu čokoládu, cukor a agar privedieme do varu. Mierne varíme 2 minúty. Vylejeme tenkú vrstvu na plech a necháme v chladničke stuhnúť. Potom želé rozmixujeme dohladka (napr. v mlynčeku na kávu) a nalejeme do zdobiacej fľaštičky.
Mangová salsa: Mango ošúpeme a nakrájame na kocky. Pridáme javorový sirup, limetkovú šťavu a kôru. Premiešame a podľa chuti dochutíme ďalšou limetkou.
Kandizovaná limetková kôra: Limetkovú kôru povaríme v cukrovej vode, scedíme, položíme na plech s papierom, posypeme cukrom a sušíme v rúre pri 80 °C.