Korpus: Rúru predhrejeme na 160 °C a pripravíme si formy s papierom na pečenie. Vajcia, soľ a cukor vyšľaháme do peny, pridáme preosiatu múku, kakao, prášok do pečiva a sódu. Tekuté suroviny (olej a mlieko) jemne po častiach primiešame. Cesto rozdelíme do dvoch foriem s priemerom 22 cm. Pečieme približne 40 minút. Po upečení necháme vychladnúť a korpusy rozrežeme na dve vrstvy.
Sušené palacinky: Zmiešame múku, cukor, bielky a maslo do hladkej hmoty. Cesto natrieme v tenkej vrstve na papier na pečenie a pečieme pri 200 °C asi 5–8 minút dozlatista. Po vychladnutí polámeme na drobné kúsky.
Čokoládové crémeux: Mlieko so smotanou zohrejeme, žĺtky s cukrom rozmiešame a horúce mlieko k nim pomaly prilievame. Vrátime na oheň a miešame do 82 °C. Zmes precedíme cez sitko na čokoládu, premiešame a pomixujeme. Vylejeme do foriem (14 cm) a zamrazíme.
Čokoládový krém: Polovicu mlieka s cukrom zohrejeme, druhú polovicu rozmiešame so žĺtkami a zlatým klasom. Za stáleho miešania vlejeme do horúceho mlieka a uvaríme hustý puding. Roztopíme čokoládu, necháme ju mierne vychladnúť a zašľaháme do pudingu. Po vychladnutí postupne zašľaháme maslo a vytvoríme hladký krém.
Skladanie torty: Každý korpus rozrežeme na dva pláty (dokopy 4). Prvý plát pokropíme mliekom, po bokoch nastriekame krém ako mantinel a do stredu natrieme tretinu krému. Na krém rozotrieme chrumkavú vrstvu z palaciniek, prikryjeme krémom a položíme druhý plát. Opakujeme vrstvenie s crémeux vložkami. Po poskladaní tortu zabalíme do fólie a dáme zachladiť.
Čokoládový obter: Roztopenú čokoládu necháme mierne vychladnúť, potom ju vyšľaháme s maslom do hladkého krému. Potrieme s ňou celú vychladenú tortu a opäť dáme zachladiť.
Poťahovanie a dekorovanie: Tortu potiahneme hmotou Saracino. Pomocou hubky nanesieme airbrush farby (modrú, čiernu, bielu) a necháme zachladiť. Vymodelujeme luk, 4 šípy a znamenie Strelca, natrieme zlatou farbou a necháme vyschnúť. Z jedlého papiera vytvoríme pierka, zafarbíme ich zlatou farbou a spolu s modelmi nimi ozdobíme tortu.
Korpus: Rúru predhrejeme na 160 °C a pripravíme si formy s papierom na pečenie. Vajcia, soľ a cukor vyšľaháme do peny, pridáme preosiatu múku, kakao, prášok do pečiva a sódu. Tekuté suroviny (olej a mlieko) jemne po častiach primiešame. Cesto rozdelíme do dvoch foriem s priemerom 22 cm. Pečieme približne 40 minút. Po upečení necháme vychladnúť a korpusy rozrežeme na dve vrstvy.
Sušené palacinky: Zmiešame múku, cukor, bielky a maslo do hladkej hmoty. Cesto natrieme v tenkej vrstve na papier na pečenie a pečieme pri 200 °C asi 5–8 minút dozlatista. Po vychladnutí polámeme na drobné kúsky.
Čokoládové crémeux: Mlieko so smotanou zohrejeme, žĺtky s cukrom rozmiešame a horúce mlieko k nim pomaly prilievame. Vrátime na oheň a miešame do 82 °C. Zmes precedíme cez sitko na čokoládu, premiešame a pomixujeme. Vylejeme do foriem (14 cm) a zamrazíme.
Čokoládový krém: Polovicu mlieka s cukrom zohrejeme, druhú polovicu rozmiešame so žĺtkami a zlatým klasom. Za stáleho miešania vlejeme do horúceho mlieka a uvaríme hustý puding. Roztopíme čokoládu, necháme ju mierne vychladnúť a zašľaháme do pudingu. Po vychladnutí postupne zašľaháme maslo a vytvoríme hladký krém.
Skladanie torty: Každý korpus rozrežeme na dva pláty (dokopy 4). Prvý plát pokropíme mliekom, po bokoch nastriekame krém ako mantinel a do stredu natrieme tretinu krému. Na krém rozotrieme chrumkavú vrstvu z palaciniek, prikryjeme krémom a položíme druhý plát. Opakujeme vrstvenie s crémeux vložkami. Po poskladaní tortu zabalíme do fólie a dáme zachladiť.
Čokoládový obter: Roztopenú čokoládu necháme mierne vychladnúť, potom ju vyšľaháme s maslom do hladkého krému. Potrieme s ňou celú vychladenú tortu a opäť dáme zachladiť.
Poťahovanie a dekorovanie: Tortu potiahneme hmotou Saracino. Pomocou hubky nanesieme airbrush farby (modrú, čiernu, bielu) a necháme zachladiť. Vymodelujeme luk, 4 šípy a znamenie Strelca, natrieme zlatou farbou a necháme vyschnúť. Z jedlého papiera vytvoríme pierka, zafarbíme ich zlatou farbou a spolu s modelmi nimi ozdobíme tortu.