Broskyňový korpus - žĺtky s cukrom vymiešame do peny. Postupne pridávame vlažnú vodu a olej. Dobre vymiešame. Múku rozmiešame s práškom do pečiva a zamiešame. Zľahka pridáme tuhý sneh vyšľahaný z bielkov. Formu vymastíme tukom, posypeme múkou a dáme do nej cesto. Na vrch cesta dáme na kúsky pokrájané broskyne. Pečieme v rozohriatej rúre na 180 stupňov 30 minút.
Po vychladnutí ho vyberieme z formy a odkrojíme 2 trojuholníky, zvyšný koláč dáme do misky a pridáme roztopenú bielu čokoládu a šťavu s broskýň. Cele to poriadne postláčame a spravíme si hmotu. Nachystáme formu na nanuky a naplníme ju.
Čokoládový korpus s melónom - žĺtky s cukrom vymiešame do peny. Postupne pridávame vlažnú vodu a olej. Dobre vymiešame. Múku rozmiešame s kypriacim práškom do pečiva a kakaom a zamiešame. Zľahka pridáme tuhý sneh vyšľahaný z bielkov. Formu vymastíme tukom, posypeme múkou a dáme do nej cesto. Na vrch cesta dáme na kúsky pokrájaný melón. Pečieme v rozohriatej rúre na 180 stupňov 30 minút. Po vychladnutí ho vyberieme z formy a dáme do misky a pridáme roztopenú tmavú čokoládu a nastrúhaný žltý melón. Celú hmotu poriadne postláčame, aby sme mohli tvarovať guličky.
Zdobenie - nachystáme si čistý kvetináč, do ktorého si dáme penovú hmotu a na ňu si položíme šalát. Obalíme ho papierom a na vrch spravíme mašľu.
Z ovocia vykrojíme ozdoby, ktoré postupne napichávame na špajdle, časť z nich namočíme do roztopenej čokolády.
Niektoré broskyne si prerežeme na polovicu a necháme na ozdobu.
Ak máme pripravené ovocie na špajdliach, tak namočíme do čokolády vychladené pečené nanuky a guličky. Zvyšnú čokoládu si dáme do vrecka a ozdobíme ňou pečené nanuky a guľôčky.
Broskyňový korpus - žĺtky s cukrom vymiešame do peny. Postupne pridávame vlažnú vodu a olej. Dobre vymiešame. Múku rozmiešame s práškom do pečiva a zamiešame. Zľahka pridáme tuhý sneh vyšľahaný z bielkov. Formu vymastíme tukom, posypeme múkou a dáme do nej cesto. Na vrch cesta dáme na kúsky pokrájané broskyne. Pečieme v rozohriatej rúre na 180 stupňov 30 minút.
Po vychladnutí ho vyberieme z formy a odkrojíme 2 trojuholníky, zvyšný koláč dáme do misky a pridáme roztopenú bielu čokoládu a šťavu s broskýň. Cele to poriadne postláčame a spravíme si hmotu. Nachystáme formu na nanuky a naplníme ju.
Čokoládový korpus s melónom - žĺtky s cukrom vymiešame do peny. Postupne pridávame vlažnú vodu a olej. Dobre vymiešame. Múku rozmiešame s kypriacim práškom do pečiva a kakaom a zamiešame. Zľahka pridáme tuhý sneh vyšľahaný z bielkov. Formu vymastíme tukom, posypeme múkou a dáme do nej cesto. Na vrch cesta dáme na kúsky pokrájaný melón. Pečieme v rozohriatej rúre na 180 stupňov 30 minút. Po vychladnutí ho vyberieme z formy a dáme do misky a pridáme roztopenú tmavú čokoládu a nastrúhaný žltý melón. Celú hmotu poriadne postláčame, aby sme mohli tvarovať guličky.
Zdobenie - nachystáme si čistý kvetináč, do ktorého si dáme penovú hmotu a na ňu si položíme šalát. Obalíme ho papierom a na vrch spravíme mašľu.
Z ovocia vykrojíme ozdoby, ktoré postupne napichávame na špajdle, časť z nich namočíme do roztopenej čokolády.
Niektoré broskyne si prerežeme na polovicu a necháme na ozdobu.
Ak máme pripravené ovocie na špajdliach, tak namočíme do čokolády vychladené pečené nanuky a guličky. Zvyšnú čokoládu si dáme do vrecka a ozdobíme ňou pečené nanuky a guľôčky.