Vajcia oddelíme, v mixéri vyšľaháme bielky s cukrom do tuhej peny a následne pridáme žĺtky a olej, zapracujeme. Mixér vypneme a ručne primiešame všetky sypké suroviny , ktoré sme preosiali. Rozdelíme do dvoch foriem a pečieme cca 45 min-50 min na 150 stupňov. Vychladnuté korpusy rozkrojíme na 3 časti - máme 6 korpusov.
Plnka I - nastrúhané orechy zalejeme vriacim mliekom a necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme vanilku, orechy a nakoniec whisky.
Plnka II - šľahačku s glukózou rozpustíme, pridáme napučanú želatínu. Rozpustíme, zalejeme ňou čokoládu a vymixujeme ponorným mixérom. Dáme schladiť a následne vyšľaháme do krému.
Vajcia oddelíme, v mixéri vyšľaháme bielky s cukrom do tuhej peny a následne pridáme žĺtky a olej, zapracujeme. Mixér vypneme a ručne primiešame všetky sypké suroviny , ktoré sme preosiali. Rozdelíme do dvoch foriem a pečieme cca 45 min-50 min na 150 stupňov. Vychladnuté korpusy rozkrojíme na 3 časti - máme 6 korpusov.
Plnka I - nastrúhané orechy zalejeme vriacim mliekom a necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme vanilku, orechy a nakoniec whisky.
Plnka II - šľahačku s glukózou rozpustíme, pridáme napučanú želatínu. Rozpustíme, zalejeme ňou čokoládu a vymixujeme ponorným mixérom. Dáme schladiť a následne vyšľaháme do krému.