Príprava samotnej huspeniny podľa Zuzky Vačkovej je rýchla a jednoduchá, najviac času vám zaberie varenie a následné tuhnutie.
Milovníkom huspeniny sa tieto hodiny budú zdať nekonečné, po prvom súste však pochopíte, že na fantastické jedlo sa niekedy čaká aj desať hodín.

Do veľkého hrnca dajte variť pripravené mäso, neskôr k nemu pridajte nadrobno nakrájanú zeleninu a korenie. Všetko spolu nechajte variť zhruba desať hodín.
Keď je huspenina uvarená, povyberajte z nej mäso aj zeleninu, nakrájajte to malé kúsky a odložte na bok. Huspeninu si následne prelejte cez sitko do misiek (alebo do jednej väčšej) a pridajte k mäso a zeleninu. Nakoniec nechajte asi osem hodín tuhnúť.
STVR online
Novú kulinársku reláciu Netradičné recepty so Zuzanou Vačkovou a foodblogerom Dávidom Géczym môžete sledovať každý piatok o 14.50 na Jednotke.
Všetky odvysielané časti nájdete aj v našom online archíve zadarmo a bez reklám.
25 50 75 90