„Ak dostanete chuť na niečo malé a sladké, no nemáte veľa času, urobte si takýto jablkový koláčik. Stačí, ak jablká nakrájate na malé kúsky, hodíte na panvicu s maslom a škoricou, jemne podusíte, a potom z toho vytvoríte tento čarovný koláčik,“ prezradila herečka v novej relácii Netradičné recepty.
Budete potrebovať:
- 6 jabĺk
- 100 g masla
- 1 menší hrnček práškového cukru
- 2 PL ovsených vločiek
- škoricu
- vanilínový cukor
Keď boli jabĺčka podusené, no stále chrumkavé, herečka nimi naplnila zapekacie mištičky. Na pripravené jabĺčka so škoricou Zuzka následne pridala posýpku z masla, práškového cukru a múky.

Všetky ingrediencie vymiešala na jemnú drobivú pastu, do ktorej potom pridala dve polievkové lyžice ovsených vločiek. Hotový dezert stačí dať zapiecť do rúry vyhriatej na 180°C zhruba 30 až 40 minút.
STVR online
Novú kulinársku reláciu Netradičné recepty so Zuzanou Vačkovou a foodblogerom Dávidom Géczym môžete sledovať každý piatok o 14.50 na Jednotke.
Všetky odvysielané časti nájdete aj v našom online archíve zadarmo a bez reklám.
25 50 75 90