Veľkou lyžicou
Jednotka | Nedeľa  7.04.2024, Bravčové mäso
					
	
	
	
		Vhodné pre všetkých
	
		Skryté titulky
		Audio komentár
		HD
		Európska tvorba
		
		
	
	
					
						Kulinárium slovenských potravín.
					
				
					Bravčové mäso tvorí veľkú súčasť slovenskej kuchyne a zimné obdobie sa ešte stále na Slovensku spája aj so zabíjačkou.
Navštívime farmára chovajúceho unikátne mangalice, malého súkromného mäsiara a Šarkan si odskúša, čo ešte nezažil. Do Sobotišťa príde aj spisovateľ a muzikant Braňo Jobus a hneď bude veselšie. Popritom sa dozvieme niečo aj o habánoch.
				
			
			
			Navštívime farmára chovajúceho unikátne mangalice, malého súkromného mäsiara a Šarkan si odskúša, čo ešte nezažil. Do Sobotišťa príde aj spisovateľ a muzikant Braňo Jobus a hneď bude veselšie. Popritom sa dozvieme niečo aj o habánoch.