Veľkou lyžicou (Chren)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Chren síce bežne rastie vo voľnej prírode, ale od kultivaru, ktorý si kupujeme, sa značne líši. O jeho pestovaní a najjednoduchšom spracovaní si povieme na farme v Jarku pri Nitre. Aký je pohľad renomovaného šéfkuchára na prácu s chrenom, nám v Trnave ukáže Martin Hanzel a asistovať mu bude herečka Danka Gudabová. Ázijské extravagantné dezerty s wasabi zas pripraví šéfkuchár Michal Takács.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 1.08. 04:50 Repríza
  • Nedeľa 3.08. 18:15 Repríza
  • Piatok 8.08. 04:45 Repríza
  • Nedeľa 10.08. 18:15 Repríza
  • Piatok 15.08. 04:50 Repríza
  • Nedeľa 17.08. 18:15 Repríza